free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna megint Britneyvel kavar

Borsa         Címkék: britney, kisír, koncert, madonna, szex 0 hozzászólás

Madonnától megszoktuk, hogy mindig kitalál valamit, hogy rá figyeljenek. Turnéja nem megy a legjobban, ezért a jól bevált recepthez nyúl: elhívja Britneyt is.

Madonna minden erővel azon van, hogy a Sticky and Sweet turnéja körül minél nagyobb hűhót csapjon. A csekély egy hónap alatt tíz koncertet lezavaró turnéval kapcsolatban nem minden megy úgy, ahogy kellene. Még Britneyt is előhúzta a kalapból.

Az első megpróbáltatás Madonna számára egyértelműen az volt, hogy egyetlen ország rendezvényszervezői sem csapkodták az íróasztalt újabb koncert dátumokért, és nem gyúrták a menedzsereket a turné meghosszabbításáért sem. Aztán a PR bemelegítés is kapott egy negatív gellert, ugyanis A válás szélén állok sztori nem igazán úgy jött le a sajtóban, ahogy azt Madonna szerette volna. A családi kötelékkel és a gyerekek érzelmeivel a show biznisz kedvéért játszadozó énekesnőt, többen is hiteltelenséggel vádolták.

Úgy tűnik, nem ez volt a mélypont. Madonna a tangák és a fűzők mellé, most már Britney Spearst is bevette társnak, csak hogy megkapja a hőn áhított sajtófigyelmet. A Spears csapat ezt persze úgy próbálja eladni, hogy Madonna mindössze anyáskodik a karrierjét és tehetségét elvesztegető énekesnő felett (akiben természetesen utódját látja), ám a Madonnát ismerő sajtómunkások hevesen kacagnak ezen a verzión.

www.dailymail.co.uk, www.celebitchy.com

Szerintük mint minden, ez is Madonnáról szól, így teljesen lényegtelen, hogy a turné közelsége miatt Britney milyen teljesítményt nyújt majd a háttérben. Egy olyan nőtől, aki a hírnév kedvért az előző turnéján keresztre feszítette magát, és az eseményre magát a Pápát is meghívta, minden kitelik. Szeretjük, tiszteljük, elismerjük, de nehezen tudjuk elképzelni, hogy Madonna - ha csak pont nem a különbséget akarja reprezentálni – Britney "anyja" szeretne lenni. Kereszt ide vagy oda, mi Britney megszégyenítésre azért nem tippelnénk, inkább a színpadias leszbi szex lehet az extra a csomagban.

Mert Madonna karrierjében csak egyetlen visszatérő motívum van: hogy mindig elképeszti a rajongóit. Ha pedig ehhez az kell, hogy Britneyt leteperje a színpadon, mérget vehetünk rá, hogy megteszi.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés