free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A legjobb leárazott fürdőruhák

Borsa         Címkék: bikini, egyberészes, fürdőruha, leárazás, nyár 2 hozzászólás

Most érdemes fürdőruhát venni, ugyanis amiket a szezon elején még méregdrágán árultak, most fillérekért dobják utánunk. Körkép olcsó fürdőruhákból, minden alkatra.

Kezdhetnénk most a Bikini szigetekkel, az atomrobbantásokkal, meg, az ötvenéves évfordulóval, s a név eredetével, de nem tesszük. Aztán írhatnák a különböző korok meghatározott fazonjairól is, de ezt is mellőzzük, ugyanis a fürdőruha kérdés sokkal de sokkal egyszerűbb kérdés, mint ahogyan azt elsőre gondoljátok. A fürdőruha vásárlást egyáltalán nem kell túlkomplikálni, bár a tervezők minden évben kitalálják, hogy mi a legújabb divat a vízparti szerelések tekintetében, igazából a fazonok évek óta alig-alig változtak. Bár a húszas évek tundrabugyiai már nyomokban sem találhatóak meg a huszonegyedik századi felhozatalban, a hatvanas években használt magasított bugyija még mindig jelen van a palettán. Az igazság az, hogy a fürdőruha fazonját nem az aktuális trend, hanem az alkathoz leginkább illő szabásvonal határozza meg. Borsastylist ezen a héten mindenkit megtanít arra, hogy hogyan találja meg a neki megfelelő, szigorúan akciós fürdőruhát.

Kismellre

A fürdőruhapánttal nehéz mit kezdeni, akárhogy is forgolódunk a napon, az bizony nyomot fog hagyni a bőrünkön, és bár korántsem annyira kiábrándító látvány, mint a szilikonpánt, egy pánt nélküli ruhánál azért elég illúzióromboló lehet. Ha valaki pántmentes barnaságot akar, akkor keressen levehető pántú melltartót, ez ugyanis úszáskor tetszőlegesen a nyakba köthető így még attól sem kell tartani, hogy egyszer csak elhagyja a helyét és a hasunk felé indul.Az egyetlen hibája, hogy csak kismellű lányoknak ajánlott(kép1), ugyanis ez a fazon semmilyen merevítővel vagy egyéb mellkorrigáló külső segítséggel sincs ellátva. Szóval, nekik nem marad más, mint a melltartó nyom a csokibarna vállakon, vagy az örökös igazgatás és forgolódás.

Nagymellre is

Ha valaki elegánsabb és kevésbé feltűnő darabot keres, akkor ez az ideális megoldás(kép2). Semleges színének köszönhetően nagyjából bármilyen színű vagy mintájú strandruhával , kendővel hordhatjuk és a díszesebb kiegészítők is jól mutatnak vele. A Women Secret idén egy újdonságot dobott piacra, mégpedig az úgynevezett bikiniékszert, aminek segítségével bármikor feldobhatjuk az egyébként unalmas fürdőruhánkat.

Ez a fazon minden alkatra jó; nagymellű lányok olyan darabot keressenek amiben van merevítő, de nincs szivacsbetét, kismellűek pedig bátran válasszanak szivacsos melltartót. A színe miatt pedig nem kell aggódni, a mostani fürdőruhákba már varrnak be plusz betétet, így még vizesen sem lesz átlátszó.

Szégyenlőseknek

Szégyenlős csajoknak sem kell feszengeni, az elmúlt években az egyrészes fürdőruhák(kép3) ismét reneszánszukat élik és a mostani darabok már nem jelentenek egyet az olimpiákról ismert úszódresszekkel. Azzal azonban számolni kell, hogy az egyrészes fürdőruhában igencsak foltosra fogunk barnulni, aztán a nyár többi részében lelkesen kenegethetjük magunkat különböző önbarnítókkal. Az viszont tény, hogy az egyrészes fürdőruhák eltakarják az esteleges kisebb hibákat.

Szivacsos melleket akaróknak

A háromszög fazonú melltartókat leginkább nagyobb mellű lányoknak ajánljuk, ez a szivacsos darab azonban kivétel(kép4). Ha a melltartó kosarai rögzítve vannak és ráadásul szivacsbetéttel vannak ellátva, akkor a kismellű lányok is bátran használhatják.A vastag pánt örömteli hír a nagyobb mellű lányoknak, ugyanis ez a vastagság már tökéletesen alkalmas arra, hogy megtartsa a kebleket.

Sportos alkatúaknak

Sportos lányok figyelem, ha valaki nem akar egész nap a napon forogni, hanem tartalmasabb programokra vágyik, akkor válasszon rövidnadrágos fazont(kép5), ami nemcsak azért jó, mert elfedi az esetleges elfelejtett gyantázás nyomait, de még sportoláskor is kényelmes. Főleg azért, mert ellentétben apróbb társainál, itt nem kell attól félni, hogy állandóan a helyére kell igazgatni.

Takargatósoknak

Már nem igazán tudnak újat kitalálni a fürdőruha gyártó cégek, ezért aztán piacra dobták az úgynevezett trikinit, ami csak abban különbözik a hagyományos bikinitől, hogy széria-felszerelésként egy apró szoknya is tartozik hozzá(kép6). A szoknya egyébként azért praktikus, mert egy trikóval kombinálva tökéletesen helyettesíti a strandruhát.

Azoknak, akik nem tartják a súlyukat

A mindenhol megkötős fürdőruhák azért praktikusak, mert ha esetleg le- vagy felszalad egy-két kiló, nem esik kétségbe az ember lánya, ennek megfelelően köti meg a bugyiját. Arra azonban mindig figyeljetek, hogy a fürdőruhát rögzítő madzagot mindig csomóra kössétek, ugyanis a masni nem elég biztos megoldás, főleg nem egy nagyobb hullám esetén.A fényképen látható egyszerű fazont(kép7) gyöngyökkel dobták fel. Egy kevés kézügyességgel ezt ti is megtehetitek, nem kell hozzá más csak fantázia, tű, cérna és gyöngy. Még egy apró trükk, a nem rögzített melltartókat érdemes egy-két öltéssel odavarrni a pánthoz, így nem kell attól tartani, hogy egy hirtelen mozdulatnál elmozdulnak, és látni engedik a melleteket.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés