free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Drew Barrymore szakítása

Borsa         Címkék: drewbarrymore, film, kishír, szakítás, szerelem 0 hozzászólás

Állítólag Drew Barrymore szakított barátjával. Mielőtt sajnálkozni kezdenénk, jobb, ha körbenézünk közös filmjük háza táján, talán megspórolunk néhány könnycseppet…

Hetekkel ezelőtt Drew Barrymore és Justin Long még olyan képekkel kápráztatta a paparazzókat, és persze minket, hogy azoktól még a romantikus regények királynőjének Hedwig Courths-Mahlernek is felfordulna a gyomra. A közös családi események, nyilvános ölelések, csókok és az igéző tekintetek egyértelműen arra engedtek következtetni, hogy Long miatt Barrymore esetleg harmadszorra is igába hajtja a fejét.

Hát sajnos nem így történt, és ezt Drew Barrymore szóvivője is megerősítette, a szokásos mondattal: "A Drew Barrymore és Justin Long párkapcsolata közös megegyezés alapján véget ért, de barátságuk töretlenül tovább folytatódik." Bár állítólag Long már inkáb Kirsten Dunsttal "barátkozik", legalábbis szemfülesek már jelezték a sajtónak, hogy kéz a kézben sétálva látták őket együtt.


Drew Barrymore és Justin Long

Long és Barrymore ugyan már hét éve ismerik egymást, hivatalosan csak tavaly augusztus óta voltak együtt, ugyanis akkor csattant az első csók... egalábbis a kamerák előtt. A pár, a sztárok által olyan nagyon kedvelt Los Angeles-i giccs palotában, a Chateau Marmont-ban töltötte hétvégéjét, amikor a paparazzók lencsevégre kapták őket, és a románc berobbant a köztudatba. A 33 éves Drew Barrymore akkor így nyilatkozott: "Jaj, annyira boldog vagyok, hogy az állandó mosolytól már görcsöt kapott az arcom." Hát ehhez képest, meglehetősen rövid ideig tartott a románc.

Long és Barrymore közös filmje a He's Just Not That Into You (amelynek még nincs magyar címe, de így fordítható: Annyira azért nincs oda érted) nemsokára a mozikba kerül. Az alkotás címe pedig gyanúsan azt sugallja nekünk, hogy a szakítás talán csak a filmet felvezető és hitelesítő sajtófogás, és PR parancsra történt. Ezt hamarosan megtudhatjuk, hiszen ha így van, a szerelmespár a premier után minden bizonnyal hamarosan kibékül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés