free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Christina Ricci felismerhetetlenül szép

KOB         Címkék: arc, christinaricci, címlap, furcsa, kishír 1 hozzászólás

Christina Ricci eddig nem sok címlapon szerepelt. Ám a Hollywood Life-ban olyan felismerhetetlenül gyönyörű képek vannak róla, hogy ezentúl kapkodnak majd érte.

Christina Ricciről Hollywood még mindig nem döntötte el, hogy melyik sztereotípia fiókjába zsuppolja be. A  kritikusok egy része szerint Christina egyáltalán nem jön be az olyan szexbomba szerepekben, mint amilyet például A láncban alakított, ahol a lány egy félmeztelen nimfomániást játszott.

Mások szerint az alig 155 centis színésznőben pont az a jó, hogy bármilyen szerepre begyúrható. Az utóbbi táborba tartozók szerint Riccinek az elnagyolt arca és magas homloka miatt főleg a furcsa vagy ijesztő karakterek állnak jól leginkább és talán ezért is van, hogy még mindig mindenki az Addams Family-ben játszott morbid szerepével azonosítja, pedig a 28 éves színésznő túl van az ötvenedik filmjén is, és totális hollywoodi veteránnak számít.


Christina Ricci - nézd meg a Hollywood Life képeit!

A lányt nem hétköznapi - szerintünk karakteres - arcvonásai, valamint a furcsa és zavaros nyilvános szereplései - hülyeségeket beszél, majd mentegetőzik - nem igazán tették vonzóvá, így nem szerepeltették a magazinok címlapjukon. A Hollywood Life mit sem törődve ezzel azonban gyönyörű nővé varázsolta a sokak számára ronda lányt.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Listák    Add a startlaphoz
    evomedia
    Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés