free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sportos hacukában

Borsa         Címkék: eklektikus, igennem, laza, sportos, utca 6 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen 

Nem 

 

 

Nagyvárosi kirándulós-sportos hacuka, harsányban. Talán egyedül a szürke táskát számolnánk le az összegészről (a keresztbe pántos választás azonban tökéletes), viszont szívesen vizionálnánk köré Balatont, hegyeket, biciklit. Bátor a túra/tornacipő, határozott a sárgák dominanciája, és a kiskötény forma zöld szoknya is egész ötletesen simul a kompozícióba - szóval bírjuk az efféle, flancolásmentes, de alázatos könnyedséget. Nem csak a bazárimajom-divatozásé a július.
 

Értjük persze, sportos is, laza is, megvan benne az a nagyon kellemes-kényelmes hétköznapi hányavetiség, ami olyan jóleső, de valahogy még sincs egészben a cucc. Szóval hogy a bő szárú lengéhez kicsit kontrasztos a csatos, duhaj öv, a virágmintás trikó is elüt, és nem is a pocivillantás miatt, hanem mert sem a színvilág, sem a fazonválasztás nem harmonikus - pedig hát nagy divat az eklektikus öltözet, de félreértés ne essék: pont azt a legmelósabb hatásosan összeválogatn. 


 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés