free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Leárazott szerelések

Borsa         Címkék: leárazás, nyár, olcsó, pénztárca, stylist 0 hozzászólás

Eddig nyár végéig várhattunk a leárazásokra, de idén már most megrohamozhatjuk a boltokat. Mi is ezt tettük, összeállítottunk nektek néhány pénztárcakímélő szerelést.

Tavasz elején, fájó szívvel néztük a szezon legszebb darabjait és közben számolgattunk, hogy vajon egy-egy darabot mennyire engedhetünk meg magunknak. Szerencsére idén még hamarabb eljött a leárazások ideje, úgyhogy feszes vigyorral a fejünkön vettük tudomásul, hogy nocsak-nocsak, mégis meglesz az a cucc, amit még májusban kinéztünk magunknak. A szezonvégi kiárusítások mindig jelentős árcsökkenést jelentenek, de idén még az egyébként olcsónak számító áruházak is felülmúlták önmagukat. Nem egy helyen találunk nadrágot és kabátot 2500 forintért és pólót 1000 forint körül, Borsastylist terepszemlét tartott és most bemutatja, hogy milyen pénztárcabarát szerelésekre tehettek szert, persze csak akkor, ha sietettek, különben a szemfüles shoppingolók levadásszák a legígéretesebb darabokat.

I. szett

Kabát - New Yorker - 2550 Ft
Póló - New Yorker - 790 Ft
Szoknya - Aboriginal - 4995 Ft
Összesen: 8335 Ft


Nézd meg galériánkat a leárazott cuccokról!

Ez az összeállítást különösen körte lányok figyelmébe ajánljuk. A háromgombos zakó nyújtja a felsőtestet, a térdfeletti körszoknya optikailag kicsinyíti a csípőt, és mindeközben kiemeli a derék vonalát. Az élénk színű, v-galléros póló pedig felhívja a figyelmet a dekoltázsra, ami a körte lányok egyik sarkalatos pontja. A szett darabjai egyenként is megállják a helyüket, a szoknya télen garbóval, csizmával és színes harisnyával is tuti választás lehet. A zakó pedig kora ősszel kabát helyett is jó választás. A kabátot pedig nyugodtan kombináljátok hosszúszárú kesztyűvel, ami az előrejelzések szerint még idén télen is megállja a helyét.

 

II. szett

Kabát - GAS - 12900 Ft
Póló - New Yorker - 1290 Ft
Szoknya - GAS - 10500 Ft

Összesen: 24 690 FtAz előző szetthez képest a képen látható darabokért jobban a zsebünkb mélyére kell nyúlnunk, cserébe viszont olyan klasszikus és kifogástalan minőségű ruhákat kapunk, amelyek még évekkel később is megállják a helyüket. Ez a szett alacsony és magas lányoknak egyaránt beválhat, mivel a szoknya hossza optikailag nyújtja az alakot, a kabát pedig derékvonalban van elvágva, ezért nem nyomja össze felsőtestet. Az ilyen, különlegesebb szabásvonalú kabátokat nem kell extrém ruhákkal feldobni, egy egyszerű póló és egy díszítés nélküli szoknya tökéletes választás lehet. De hordhatjátok farmerral sőt szövetnadrággal is. A hideg beköszöntével pedig a kabátra egyszerűen csak terítsetek egy kötött kendőt és máris felkészültetek a zimankóra.

III. szett

Zakó - New Yorker - 2550 Ft
Blúz - Aboriginal - 990 Ft
Nadrág - GAS - 8900 Ft
Összesen: 12440 Ft
A szettben található darabok mindegyike alapdarabnak számít, a nadrág csizmával, tűsarkúval sőt, balerinával is jól működik. A blúzokról és ingekről már éppen elégszer zengtünk ódákat, ezért ezzel kár lenne külön foglalkozni. A zakóról azonban érdemes egy pár mondatot szólni. A zakók és blézerek unalmas darabnak számítanak, tény és való, hogy nincsen bennük semmi különös, viszont ha már leárazás van, érdemes beszerezni egyet. Ugyanis ahogy tapasztaltabb anyáink mondják: sosem lehet tudni, hogy mikor lesz rá szükséged, gyermekem. Egy hivatalos rendezvény, vagy állásinterjú alkalmával még jól jöhet az addig esetleg szekrényben porsodó zakó.

IV. szett

Kabát - New Yorker - 2550 Ft
Póló - New Yorker - 790 Ft
Farmer - GAS - 15900 Ft

Összesen: 19240 Ft
Az egyenes szárú farmer különösen a telt vagy alacsony lányoknak lehet nyerő fazon, ez ugyanis optikailag nem nyomja össze az alakot és még a terebélyesebb hátsó részt sem emeli ki. Az egyszerű szabású pamutpóló minden szekrény kötelező darabja, függetlenül attól, hogy sportos vagy elegáns ruhatárról legyen szó.

1. Leárazott szerelések
2. A legolcsóbb szerelés még vissza van!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés