free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Álcázott vécépapír tartó

Borsa         Címkék: dizájner, higiénia, tárgy, toalett, wcpapír 0 hozzászólás

A dizájnerek addig nem nyugodnak, amíg van még unalmas használati tárgy a földön. Most épp a vécépapír tartót gondolták újra, ragasztós tubusnak álcázták.

Ragasztótubusból ilyen hatalmasat gyártani nem túl praktikus, előbb száradna be, mint, hogy elfogyjon. Ez viszont a látszattal ellentétben nem ragasztó, hanem wc papír tartó. A papírgurigát a tubus hátulján lehet "betárazni", és a kupakján keresztül lehet hozzájutni.

Nem vitás, jól néz ki a találmány bár arról sejtésünk sincs, hogy a vécépapír tartótól milyen rejtélyes asszociációs úton keresztül jutottak el a dizájnerek a ragasztós tubusig. Kétségkívül idegen elemként hat egy nagyra nőtt ragasztó a mellékhelyiségben. Talán ezért is találták ki a másik verziót,  ami fogpaszta kinézetű, ezáltal azért mégiscsak jobban beleolvad a fürdőszobai környezetbe.


A legnagyobb problémánk nem is ez, hanem, hogy úgy tűnik, hogy ez a tartó  nem falra szerelhető, és mivel a pipere szekrénybe nem igazán lehet betuszkolni, egy ekkora tubus a többnyire kicsire méretezett fürdőkben tuti, hogy mindig láb alatt van. Aki ennek ellenére igényt tart rá, az megrendelheti 12.99 fontért, vagyis körülbelül 3800 forintért.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés