free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Álcázott vécépapír tartó

Borsa         Címkék: dizájner, higiénia, tárgy, toalett, wcpapír 0 hozzászólás

A dizájnerek addig nem nyugodnak, amíg van még unalmas használati tárgy a földön. Most épp a vécépapír tartót gondolták újra, ragasztós tubusnak álcázták.

Ragasztótubusból ilyen hatalmasat gyártani nem túl praktikus, előbb száradna be, mint, hogy elfogyjon. Ez viszont a látszattal ellentétben nem ragasztó, hanem wc papír tartó. A papírgurigát a tubus hátulján lehet "betárazni", és a kupakján keresztül lehet hozzájutni.

Nem vitás, jól néz ki a találmány bár arról sejtésünk sincs, hogy a vécépapír tartótól milyen rejtélyes asszociációs úton keresztül jutottak el a dizájnerek a ragasztós tubusig. Kétségkívül idegen elemként hat egy nagyra nőtt ragasztó a mellékhelyiségben. Talán ezért is találták ki a másik verziót,  ami fogpaszta kinézetű, ezáltal azért mégiscsak jobban beleolvad a fürdőszobai környezetbe.


A legnagyobb problémánk nem is ez, hanem, hogy úgy tűnik, hogy ez a tartó  nem falra szerelhető, és mivel a pipere szekrénybe nem igazán lehet betuszkolni, egy ekkora tubus a többnyire kicsire méretezett fürdőkben tuti, hogy mindig láb alatt van. Aki ennek ellenére igényt tart rá, az megrendelheti 12.99 fontért, vagyis körülbelül 3800 forintért.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés