free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: melegítő

Megyeri Nikolett         Címkék: bolt, cucckereső, divat, kényelmes, melegítő 0 hozzászólás

Hétről-hétre becélzunk valamilyen konkrét ruhadarabot, kiegészítőt és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten női melegítőt kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben női melegítő után kutattunk.

Amikor melegítőt szeretnénk vásárolni, akkor erősen adja magát, hogy becélozzuk a sportboltokat. Persze mi is így tettünk. Elsőként a Hervisbe tértünk be. Lehet, hogy az utolsókat rúgó nyári leárazás hatásának tudható be, de az ott tapasztalt választék női melegítőkből egész egyszerűen lehangoló volt. Bár melegítőfeslőket, illetve alsókat külön-külön még csak-csak találtunk, de egymáshoz passzoló, következésképp szettben is hordható darabokat már nem igazán. Így aztán gyorsan kihúztunk és a kisebb szaküzletek felé vettük az irányt, hogy hátha ott majd több sikerrel járunk. Az Adidas márkaboltban szintén szegényesebb kínálat fogadott, mint amit vártunk, de itt azért már találtunk egy szimpatikus modellt, melyhez mind a felső, mint pedig az alsórész kapható, legalábbis ottjátunkkor még így volt. A melegítő kinézete ugye látszik a képen, anyagáról pedig érdemes elmondani, hogy rendkívül puha és viszonylag vastag is, tehát tényleg melegít.A Nike boltban szintén azzal a már ismerős problémával szembesültünk, hogy színében és anyagában egymáshoz passzoló melegítőfelsőt és alsót nem nagyon lehet jelenleg találni. Próbaképp még az eladónál is merészeltünk érdeklődni,  hátha akad a raktárban, ő azonban kissé arrogáns modorban, egy "Az van, ami ki van akasztva" mondattal, rövid úton lepattintott minket. Abból, ami ki volt akasztva, végül mégiscsak összeraktunk egy szettet. Az aranyszínű márkajelzéssel és díszítésekkel ellátott, laza szabású, kissé ejtett ülepű nadrágot és a - valahol a póló, a tunika és a melegítőfelső közötti átmenetet képező - csípőnél behúzós felsőrészt magunkra öltve kissé hiphopos stílusú összhatást érhetünk el. Ami egyben überkényelmes is, és lássuk be, szabadidőruha esetében ez nem éppen utolsó szempont.

A Budmilnál egészen meggyőző árukészlet fogadott bennünket, tele világos és színes modellekkel. Itt a melegítők legtöbbjét szettben lehet megvásárolni. Mi a képen látható egyszerű, csajos összeállítást választottuk, melyről azért tudni kell, hogy elég vékony, tehát inkább nyári - vagy fűtött helyiségbe megfelelő - viselet. Ilyen és ehhez hasonló modellek kaphatók még kékben, zöldben, sárgában, rózsaszínben és pirosban is.

Árak:
Adidas - felső: 19 990, alsó: 16 990 forint
Nike - felső: 8490 forint, alsó: 14 990 forint
Budmil - 10 550 forint, szettben (akciósan)

A sportboltok mellett néhány nagyobb - elsősorban nem sportruha profilú - ruhaüzletben is körülnéztünk melegítőt keresve, végül két helyen bukkantunk olyan összeállításra, melyet ajánlunk. A Mangóban megvásárolható szett őszi-téli modell, kifejezetten vastag anyagból. Ráadásul - ami a képen nem látszik, de - kipróbáltuk, kifejezetten kellemes érzés viselni.A Bershkában viszonylag nagy mennyiségben találtunk fekete és szürke színű melegítőket, méghozzá leárazva. Aki nem szeretne sokat költeni szabadidőruhára, annak tehát érdemes betérni ebbe a boltba, ugyanis itt alig ötezer forintból megvan a komplett szett. Ezért a pénzért persze nem lehet egetverő minőséget várni, de korrektet igen és ennek a középvastag pamutból készült, egyszerű szabású melegítőnek az esetében - megítélésünk szerint - ez teljesül is.

Árak:
Mango- felső: 5495 forint, alsó: 6595 forint
Bershka - felső: 1990 forint, alsó: 2990 forint (akciósan)
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés