free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vegyen Marilyn Monroe-t a Tescóból!

Borsa         Címkék: csőrike, divat, kishír, marilynmonroe, tesco 0 hozzászólás

A celebek gyakran válnak márkanévvé, de nem a halottak. Egy hipermarketekben is forgalmazó cég Marilyn Monroe nevéből húz hasznot. Marilyn göncök a Tescóból.

Afelől nincs kétség, hogy Marilyn Monroe maga volt a stílus, hogy külsejével nőkre és férfiakra egyaránt hatott, és a buja vörös ajkakról, cicásra kihúzott szemekről, kacér szőke fürtökről és a szélben fellibbenő harangszoknyáról mindenkinek a tragikus sorsú szex szimbólum jut eszébe.

Ám abban már kevésbé vagyunk biztosak, hogy ezt az imidzset apró pénzre kéne váltani, pedig a Blues Clothing erre készül. A londoni székhelyű ruházati cég üzletet kötött a Bradford Licensing Associates nevű céggel, amely több mint 400 archív fotót és felvételt őriz a híres szőkeségről. Ám mostantól a Blues Clothingnak is joga van ezeket felhasználni.

A pólókból, topokból, nadrágokból,  és fehérneműkből álló Marilyn-kollekció várhatóan 2009 elején kerül a piacokra és főleg a tini lányokat és fiatal felnőtteket fogja megcélozni.
"A ruhák trendik, divatosak és nagyon csajosak lesznek, amilyen maga Marilyn is volt az életben"-  nyilatkozták a Bradford Licensingtől. Mi attól tartunk, hogy Marilyn neve alatt egyszerű Marilyn matricás ruhákat fog árulni a Blues Clothing, hisz most is leginkább a Csőrike, Snoopy, Simpsons mintás ruhákat árul többek között olyan hipermarketekben, mint a Tesco vagy az Auchan.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés