free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A Dior hajat növesztett Jude Law-nak

Borsa         Címkék: dior, judelaw, kishír, kopasz, reklám 1 hozzászólás

Az egyik legsármosabb színésszel reklámozza magát a Dior, a cég mégis talált rajta javítanivalót. Jude Law kopaszodó halántékát megdolgozták egy kis photoshoppal.

A Dior júliusban kezdődött Dior Homme Sport kampányának Jude Law az új arca. A jóképű angol színész számára - akinek kedvéért nők milliói nézték végig a Gattacát, a Hideghegyet, vagy épp a Közelebbet - nem újdonság a fotómodellkedés. Nemrég vele készítette el reklámfotóit a 2008-2009-es kampányához a Dunhill is. Nekik jó volt Law kopaszodóan is, és mi tagadás, még a mi túlfejlett kritikai érzékünket sem bántja, hogy a színész homloka kissé magas. Sőt, legalább egy igazi emberi férfit látunk a képeken, a valóságban nem létező, tökéletesített droidokkal úgy is tele van a reklámipar.

http://justjared.buzznet.com, www.brandish.tv

A Diornál úgy tűnik, már magasabbra tették a lécet és Law homlokán lejjebb húzták a hajkoronát. A reklámfotón Jude Law feltűnően dús séróval pózol. Pedig a bahamai fotózás után készült paparazzi fényképek bizonyítják, nem arról van szó, hogy hajbeültetésre szánta volna el magát a színész. A Dior szakemberei döntöttek úgy, hogy néhány virtuális hajtincset ajándékoznak Law-nak. Persze az eredmény így sem rossz, de az eredeti Jude Law-t azért - már csak elvi kérdésből is - jobban szeretjük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés