free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Amy Winehouse viaszbaba lett

Borsa         Címkék: amywinehouse, kishír, london, madametussauds, viasz 0 hozzászólás

Szokatlanul jó bőrben látták Amy Whinehouse-t a Madame Tussauds-ban. Igaz, az csak egy viaszbábú, amit róla készítettek. Apja szerint, Amy azért élőben szebb.

Vannak olyan emberek, akikre azt mondják, hogy olyan szép/csúnya/okos/tehetséges, hogy azt már mutogatni kell. Azt mindenkire rábízzuk, hogy Amy Winehouse-t melyik felsorolt kategóriába sorolja, mindenesetre a viaszfiguráiról híres londoni Madame Tussauds múzeum úgy ítélte meg, hogy az öt Grammyt bezsebelt jellegzetes stílusú énekesnőt már érdemes viaszszoborként is mutogatni.

www.daylife.com

A szobor meglepően jól sikerült, lemásolja az Amy-féle brutál tupír-frizkót, a viaszfigurát az énekesnőn látható tetkókhoz megszólalásig hasonló mintákkal "varrták ki", és a ruhája is ismerős lehet, hisz tavaly ehhez hasonló szerelésben jelent meg a Brit Awards díjátadóján.

Egyedül talán csak néhány sötét karikát hiányolunk a baba szeme alól, mert így szinte sugárzóan egészségesnek néz ki, ami ugye, nem igaz. Bár a szobrot leleplező Amy-apu azt nyilatkozta, hogy lánya nagyon jól halad a drogról való leszokás útján - no persze, a legfrissebb hírek szerint szegény megint kórházba került -, és már nem is olyan sovány, mint, ahogy azt a londoni múzeumban láthatjuk. Oké, higgyük el neki, hogy a szobor véznábbra sikerült a kelleténél, de valószínűleg még mindig jobban jártunk ezzel a hasonmás bábuval, mintha mondjuk, ha Amy tüdejéről csináltak volna másolatot.
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés