free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Külön mosdó a transzvesztita gimiseknek

Borsa         Címkék: gimnázium, kishír, mosdó, transznemű, transzvesztita 0 hozzászólás

A transzvesztitákra általában egyaránt megbotránkozva néznek a női és a férfi vécében, de egy thai iskolában ez már nem probléma. Külön mosdót építettek nekik.

Thaiföldön elfogadott és megszokott, hogy férfiak nőnek öltöznek, vagy nővé operáltatják magukat, így azon sem kell csodálkoznunk, hogy a gimnáziumokban sem csak a lányok sminkelik magukat. Viszont eddig mindig kínos döntést kellett hozniuk, hogy vajon eredeti nemük szerint válasszanak mosdót maguknak, vagy aszerint, aminek érzik magukat. Egy thaiföldi gimnáziumban az igazgató úgy döntött, hogy külön mosdót létesít a transzvesztitáknak, miután egy felmérés azt az eredményt hozta, hogy az iskola 2600 diákja közül 200-an transzszexuálisnak tartják magukat. Így a szokásos fiú és lány emblémás mellékhelységek mellé került egy harmadik, amelynek az ajtaján egy félig fiú, félig lány figura szerepel. 

Az országban már más iskolában is született ilyen döntés, de gimnáziumban még most először. A problémára még az ország felsőbb vezetői is érzékenyek, az oktatási miniszter nemrég kilátásba helyezett egy felmérést, ami az egyetemisták közötti transzszexuálisok számát írja össze, mert kiderülhet, hogy az ő körükben is lenne igény hasonló intézkedésekre. Nálunk eközben meg savas tojással és Molotov-koktéllal dobálják meg a meleg felvonulás résztvevőit... LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés