free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csoki ötezer fontért

Borsa         Címkék: bonbon, csoki, drága, harrods, kishír 0 hozzászólás

Aki a Harrodsban vesz csokit, az a dobozzal együtt kap egy kis platinát, Swarovskit és szarvasbőrt is. Mindezt ötezer fontért. Akkor inkább a közértben veszünk bonbont.

A Harrods áruház piacra dobott egy speciális doboz bonbont, amit ötezer fontért (1,4 millió forint) vehetnek meg a tehetős édesszájúak. Bármilyen nehéz elképzelni, van, akinek megér ennyit egy doboz csoki, hisz maguk a vásárlók kérték, hogy az áruház tartson ilyen rendkívül exkluzív édességeket is.

www.designweek.co.uk, http://newslite.tv, www.marieclaire.co.uk

Ha a híres kabaréjelenetet megidézve, dühösen kezdenénk rázni, széthámozni a High Life névre keresztelt luxus csokit, hogy "mi kerül ezen ötezer fontba", akkor a következőket találnánk. Először is, 49 darab kézzel készített bonbont egyenesen egy libanoni csokoládégyártótól. Az egyenként becsomagolt finomságok tetején Swarovski kristályokat és selyemből varrt rózsácskákat. A doboz bélésében pedig platinát és szarvasbőrt.

Egy életre megjegyeztük, amikor Tom Hanks Forrest Gumpként egy padon ülve azt mondta: "Az élet olyan, mint egy doboz bonbon, sosem tudhatod, mit veszel ki belőle." Nos, mi szeretnénk, ha az életünk egy olyan doboz bonbon lenne, mint ez. Akkor már nagyon rosszat nem vehetnénk ki belőle...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés