free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk színesben

Borsa         Címkék: igennem, ilyenekvagyunk, szín, tarka, utca 12 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen 

Nem


Szerintünk ez a cucc annyi, amennyi lenni akar, és ezt nagyon csípjük benne. Zéró flanc, semmiféle nagy ívű túlakarás vagy erőltetett díszelgés, és ha valamitől kiválóan működik a dolog, hát pontosan ez az. A színes nyakékre van élesítve a fókusz meg a klassz, piros felsőre, és a hozzájuk választott puritán naci és észrevétlen, saruforma papucs oda emelik a dominánsabb darabokat, ahova kell. És ettől bájos is, harmonikus is - öröm ránézni, na. Tán ezt hívják derűs külsőnek.

Hát, az imént említett dicséretes alázatnak-arányérzéknek itt bizony nyomát se leljük, megfulladunk, olyan sok a szín és az eredetiség hajszolás. Ilyen rózsaszín/bíborzuhatagban pompázó, könnyű inghez csak nagy-nagy visszafogottsággal lenne szabad hozzáöltözni, nem pedig élénksárgával aláteríteni, meg még bohócabb táskát rápakolni az egészre. Lehet, hogy a repcsin kényelmes, de attól még újragondolható a toalett - az alapoktól.  


 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés