free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csillár harmincmillióért

Borsa         Címkék: csillár, kishír, luxus, zahahadid 0 hozzászólás

Zaha Hadidról főleg futurisztikus épületei kapcsán hallunk, most csillárt tervezett. A lámpa ára harmincmillió forint. Szerencse, hogy nem passzolna a lakásunkhoz.

Akik gyakran olvassák a Borsa Tárgy rovatát, már többször hallhatták Zaha Hadid nevét. Beszámoltunk róla, hogy lehet, hogy az ő tervei alapján épülhet újjá a budapesti Szervita tér, és hogy innsbrucki állomásépületét beválasztották a legszebb európai épületek közé. Nemrég ezeknél jóval kisebb vállalkozásba fogott. Már, ami a méreteket illeti, hiszen épületek helyett csillárt tervezett. Ám annak ára egyáltalán nem kicsi, 200.000 dollár – majdnem harmincmillió forint.

Szakértelem híján nem tudjuk megállapítani, hogy ez a fénylő göngyöleg, valóban ilyen nagy találmány-e és, hogy tényleg ennyire drága lenne-e az előállítása, de sejtjük, hogy inkább az iraki tervezőnő nevét kell megfizetnie, annak, aki ilyet akar nappalijába.

www.luxurylaunches.com

Tanácsoljuk, hogy leginkább azok nyitogassák a bukszájukat, akiknek hipermodern lakásuk van, hiszen az átlátszó akrilrétegen belül kanyargó programozható, színváltós lámpa nem igazán illik be máshova.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés