free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csillár harmincmillióért

Borsa         Címkék: csillár, kishír, luxus, zahahadid 0 hozzászólás

Zaha Hadidról főleg futurisztikus épületei kapcsán hallunk, most csillárt tervezett. A lámpa ára harmincmillió forint. Szerencse, hogy nem passzolna a lakásunkhoz.

Akik gyakran olvassák a Borsa Tárgy rovatát, már többször hallhatták Zaha Hadid nevét. Beszámoltunk róla, hogy lehet, hogy az ő tervei alapján épülhet újjá a budapesti Szervita tér, és hogy innsbrucki állomásépületét beválasztották a legszebb európai épületek közé. Nemrég ezeknél jóval kisebb vállalkozásba fogott. Már, ami a méreteket illeti, hiszen épületek helyett csillárt tervezett. Ám annak ára egyáltalán nem kicsi, 200.000 dollár – majdnem harmincmillió forint.

Szakértelem híján nem tudjuk megállapítani, hogy ez a fénylő göngyöleg, valóban ilyen nagy találmány-e és, hogy tényleg ennyire drága lenne-e az előállítása, de sejtjük, hogy inkább az iraki tervezőnő nevét kell megfizetnie, annak, aki ilyet akar nappalijába.

www.luxurylaunches.com

Tanácsoljuk, hogy leginkább azok nyitogassák a bukszájukat, akiknek hipermodern lakásuk van, hiszen az átlátszó akrilrétegen belül kanyargó programozható, színváltós lámpa nem igazán illik be máshova.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés