free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: bugyi

Borsa         Címkék: bugyi, cucckereső, kirakat, tanga, üzlet 1 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten basic bugyikat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül sorozatunk. Ebben a részben basic kategóriás - azaz egyszerű, hétköznapi viseletre szánt - bugyik után kutattunk.
Az Intimissimiben még mindig tart a leárazás, ami kiváló alkalom, hogy most darabonként egy ezresért vásároljunk magunknak basic bugyit, méghozzá többféle fazonban, anyagból és viszonylag elfogadható színválasztékban. A kínálatból kiemelnénk a vékony pamutból készült, laza gumírozású, szexinek éppen nem nevezhető, viszont kényelmes és szellős modelleket(kép1), melyek hagyományos és tanga fazonban is elérhetők.Szintén tanga fazonú a következő választottunk, melynek anyaga poliamid-elasztán keverék és szélein csak egy vékony varrás fut végig(kép2), így alkalmas olyan cuccok alá, melyen a gumírozás átütne. Aki nem szereti a tangát vagy esetleg annyira vékony anyagú ruha alá keres alsóneműt, amin átüt a legfinomabb varrás is, annak a cseles "varrás nélküli" bugyit ajánlhatjuk(kép3), ami nem mellesleg az ősz vezető trendszínében, lilában is kapható(kép4).
Árak: egységesen 1000 forint

Az Etam tartósnak tűnő, poliamid-elasztán-pamut keverék anyagú basic bugyikat kínál. Ötletes megoldás, hogy az egyébként teljesen egyszerű vonalvezetésű modelleket elől egy-egy sűrű szövésű háló-szerű sávval díszítették(kép5).


 
A hagyományos bugyik(kép6) felvéve passzentosan állnak és a helyükön maradnak, viszont a gumírozás bizony átüt a középvastag nadrág vagy szoknya anyagán is. Az itteni tangát(kép7) csak azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha a hátsó részt csupán egy vékony gumiszalag jelenti.
Árak: hagyományos fazon: 2990 forint, tanga:  2690 forint

A Tezenis korábban nem volt éppen a szívünk csücske, azonban az elmúlt néhány alkalom után, amikor ebben az üzleten jártunk, bizony felül kell bírálnunk azt a véleményünket, hogy a bolt felhozatala hervasztó lenne. Basic bugyik tekintetében például ezúttal itt találtuk a legmeggyőzőbb kínálatot.Kaphatók hagyományos(kép8), francia bugyis (kép9)és  tanga(kép10) fazonok, méghozzá pamut és poliamid-elasztán verziókban egyaránt. A színválaszték tekintetében sem lehet okunk panaszra, hiszen az alapnak számtó három szín, azaz a fehér, a fekete és a testszínű mellett például rózsaszínben, pirosban(kép11), szürkében(kép12) és lilában is elérhető az összes basic darab.
Árak: tangák: 790 forint, hagyományos fazon: 990 forint,  franciabugyik: 1390 forint

A Women Secretben viszonylag nagy választékot találhatunk basic vonalon. Állandóan kaphatók a mikrofibrás anyagból készült, egyszerű bugyik, hármas csomagokban - testszínű(kép13), fekete(kép14), fehér(kép15) színekben, illetve szezononként változó színes összeállításokban -, illetve további, változatos fazonok, egyesével is. Ebben nincs is hiba és akár részletesebben is dicsérgethetnénk a cég termékeit… Csak éppen amikor szerettünk volna néhány kiszemelt darabot bevinni a próbafülkébe, akkor szembesültünk  ténnyel, hogy bizony a basic kategóriás bugyikat itt nem nagyon lehet felpróbálni. Ilyen problémával semelyik másik fehérneműboltban nem találkoztunk, mindenütt simán, önállóan leakasztottuk, bevittük és felpróbáltuk a bugyikat.Itt azonban csak néhány basic modellből találtunk kiakasztva egy-egy darabot, azokat is csak egyféle méretben. Oké, bevittük ezeket, na és akkor konstatáltuk, hogy valamilyen egészen logikátlan indíttatásból direkt úgy helyezték el rajtuk a biztonsági kapcsot, hogy ne lehessen őket felpróbálni. Ezek után arra jutottunk, hogy abban az üzletben, amelyik ily módon néz mindenkit potenciális tolvajnak, ott egyáltalán nem kötelező vásárolni.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés