free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: bugyi

Borsa         Címkék: bugyi, cucckereső, kirakat, tanga, üzlet 1 hozzászólás

Sorozatunkban mindig valamilyen konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten basic bugyikat kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül sorozatunk. Ebben a részben basic kategóriás - azaz egyszerű, hétköznapi viseletre szánt - bugyik után kutattunk.
Az Intimissimiben még mindig tart a leárazás, ami kiváló alkalom, hogy most darabonként egy ezresért vásároljunk magunknak basic bugyit, méghozzá többféle fazonban, anyagból és viszonylag elfogadható színválasztékban. A kínálatból kiemelnénk a vékony pamutból készült, laza gumírozású, szexinek éppen nem nevezhető, viszont kényelmes és szellős modelleket(kép1), melyek hagyományos és tanga fazonban is elérhetők.Szintén tanga fazonú a következő választottunk, melynek anyaga poliamid-elasztán keverék és szélein csak egy vékony varrás fut végig(kép2), így alkalmas olyan cuccok alá, melyen a gumírozás átütne. Aki nem szereti a tangát vagy esetleg annyira vékony anyagú ruha alá keres alsóneműt, amin átüt a legfinomabb varrás is, annak a cseles "varrás nélküli" bugyit ajánlhatjuk(kép3), ami nem mellesleg az ősz vezető trendszínében, lilában is kapható(kép4).
Árak: egységesen 1000 forint

Az Etam tartósnak tűnő, poliamid-elasztán-pamut keverék anyagú basic bugyikat kínál. Ötletes megoldás, hogy az egyébként teljesen egyszerű vonalvezetésű modelleket elől egy-egy sűrű szövésű háló-szerű sávval díszítették(kép5).


 
A hagyományos bugyik(kép6) felvéve passzentosan állnak és a helyükön maradnak, viszont a gumírozás bizony átüt a középvastag nadrág vagy szoknya anyagán is. Az itteni tangát(kép7) csak azoknak ajánljuk, akiket nem zavar, ha a hátsó részt csupán egy vékony gumiszalag jelenti.
Árak: hagyományos fazon: 2990 forint, tanga:  2690 forint

A Tezenis korábban nem volt éppen a szívünk csücske, azonban az elmúlt néhány alkalom után, amikor ebben az üzleten jártunk, bizony felül kell bírálnunk azt a véleményünket, hogy a bolt felhozatala hervasztó lenne. Basic bugyik tekintetében például ezúttal itt találtuk a legmeggyőzőbb kínálatot.Kaphatók hagyományos(kép8), francia bugyis (kép9)és  tanga(kép10) fazonok, méghozzá pamut és poliamid-elasztán verziókban egyaránt. A színválaszték tekintetében sem lehet okunk panaszra, hiszen az alapnak számtó három szín, azaz a fehér, a fekete és a testszínű mellett például rózsaszínben, pirosban(kép11), szürkében(kép12) és lilában is elérhető az összes basic darab.
Árak: tangák: 790 forint, hagyományos fazon: 990 forint,  franciabugyik: 1390 forint

A Women Secretben viszonylag nagy választékot találhatunk basic vonalon. Állandóan kaphatók a mikrofibrás anyagból készült, egyszerű bugyik, hármas csomagokban - testszínű(kép13), fekete(kép14), fehér(kép15) színekben, illetve szezononként változó színes összeállításokban -, illetve további, változatos fazonok, egyesével is. Ebben nincs is hiba és akár részletesebben is dicsérgethetnénk a cég termékeit… Csak éppen amikor szerettünk volna néhány kiszemelt darabot bevinni a próbafülkébe, akkor szembesültünk  ténnyel, hogy bizony a basic kategóriás bugyikat itt nem nagyon lehet felpróbálni. Ilyen problémával semelyik másik fehérneműboltban nem találkoztunk, mindenütt simán, önállóan leakasztottuk, bevittük és felpróbáltuk a bugyikat.Itt azonban csak néhány basic modellből találtunk kiakasztva egy-egy darabot, azokat is csak egyféle méretben. Oké, bevittük ezeket, na és akkor konstatáltuk, hogy valamilyen egészen logikátlan indíttatásból direkt úgy helyezték el rajtuk a biztonsági kapcsot, hogy ne lehessen őket felpróbálni. Ezek után arra jutottunk, hogy abban az üzletben, amelyik ily módon néz mindenkit potenciális tolvajnak, ott egyáltalán nem kötelező vásárolni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés