free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Halálok

Borsa         Címkék: áldozat, gyilkosság, halál, hímtag, szex 0 hozzászólás

Meghalni lehet ágyban vagy barikádokon, de köztudomású, hogy a szexbe is bele lehet halni. Hímtag szerint ez legalább annyira szép, mint a hazáért meghalni.

Bár a különböző istenhitek, vallási iskolák, erkölcsi tanok, világnézetek, tudományos magyarázatok, és közvélemények szerint embert ölni tilos, ennek ellenére erősek vagyunk vérontásban, viszont mindig meg tudjuk magyarázni, hogy mi a különbség gyilkolás és gyilkolás között. Az emberi leleménynek és fantáziának köszönhetően rendkívül sokféle módon tudunk vért ontani, például képesek vagyunk véres szerződést kötni vagy népet irtani, közismert emberi találmány a véráldozat, és csakis az emberek képesek rossz vért szülni.Köztudott, hogy az emberi testben keringő vér egyrészt egészséges, másrészt jót tesz a bőr színének. Egyesek szerint a vér maga az életerő, mások a lélekkel azonosítják, vannak, akik nem esznek véreset, és vannak olyanok is, akik annyira hisznek benne, hogy megisszák. A vér mindig is az emberi élet szimbóluma volt, talán azért, mert viszonylag hamar rájöttünk arra, hogy akinek nincs vére az halott vagy zombi.

Alap, hogy ösztönösen legalább annyira tudunk gyilkolni, mint szexelni, de az igazi gyilkolási vágynak inkább van köze a szívhez, mint az agyhoz. Indulat- és érzelemmentesen csak a profik ölnek, szívből viszont minden amatőr tud. Lehet ölni bátorságból, erőből, férfiasságból, önvédelemből, a harcért, a hatalomért, vagy a szerelemért, és hirtelen felindulásból elkövetni egy gyilkosságot általában enyhítő körülmény egy bírósági tárgyaláson, a kiélezett helyzetekben pedig nem egyszer hősies cselekedet, ha valaki vérét adja.A rertohullámot bíró nagyérdemű pedig egészen biztosan sejti, hogy mit jelent az, amikor egy illető arról énekel, hogy véres kardot hozott. És mindenki emlékszik arra is, hogy volt idő, amikor ilyen-olyan vallási vezetők szakrális okokból szent késekkel ontották az áldozataik vérét, és a gyilkolásuk jogossága legalább annyira megkérdőjelezhető volt, mint az áldozati fegyverük éle. A demokrácia terjesztéséért vívott háborúk pedig legalább annyira igazságosak, mint a szerelemféltésből elkövetett emberölések.

Senki sem tudja a választ arra pontosan, hogy mikor jön el egy ember életében az a pillanat, amikor szerelemből öl, és hogy hol van az a pont amitől, ha gyűlölsz, akkor meghalsz, vagy megölsz másokat a szerelemért, és hogy mi késztet arra, hogy valaki annyira ellenszenves és/vagy szerelmetes legyen a számodra, hogy elvedd az életét, és hogy miért lobban lángra a szíved a szeretettől és gyűlölettől ugyanúgy.Pedig annyi mindent érzünk a szívünkben, ugyanaz a szervünk tud például könyörületet, részvétet, szánalmat, szenvedélyes szerelemet, és ilyen-olyan indulatokat, többek között gyűlöletet érezni, és hagyományos közhelyeinknek hála, a legtöbb ember képes a szívfájdalomra és tud teljes szívből szeretni. Szerelemféltésből nem ér ölni, szerelemből is csak közös megegyezés esetén, és akkor is a legjobb módszer a szex közbeni halál.

Most elsősorban nem a dugás közbeni szívinfarktusokra vagy a nemi betegségekre gondolok, vagy, hogy egy felpokolgépezett személygépjárműben is lehet szexelni, vagy, hogy a bitófán kivégzett pasiknak felmered a pélójuk, hanem arra, amikor a nemileg érintkező felek önakaratukból halálba szexelik egymást. Az igazi egymást halálba szexelők azért gyilkolják meg egymást közösüléskor, mert a szex már nem csillapítja, hanem fokozza a vágyukat, amikor a szexük célja már rég nem az örömszerzés, hanem az együttlét, az egyben levés.Vannak, akik úgy vélik, hogy a szex kizárólag a szerelem testi megnyilvánulása lehet, és nagy valószínűséggel, bár már voltak halálosan szerelmesek, ennek ellenére nem kívánják megfojtatni magukat szex közben. Pedig nemi egyesülés és közös orgazmus közben kölcsönösen megfulladni legalább annyira szép halál, mint véráldozatot hozni például a hazáért.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés