free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lagerfeld nemtelen parfümjei

Borsa         Címkék: divat, kishír, lagerfeld, parfüm, uniszex 0 hozzászólás

Lagerfeld új parfümöt dob a piacra. Persze nem ő csinálta, de könnyebb eladni, ha neve az üvegre van vésve. Ráadásul mindegy, kik veszik, nőknek és férfiaknak is jó.

Ősztől kerül piacra a Kapsule parfümcsalád a Coty-tól, ami három illatot is tartalmaz, és mindegyik uniszex, bárki magára fújhatja. "A parfümök terén már nem léteznek nemek" - mondja Karl Lagerfeld, aki szerint a divat elképzelhetetlen parfümök nélkül, és akinek a neve alatt futnak az új illatok. Állítólag a Kapsule név a Karl névre akar utalni, bár számunkra ez nem annyira evidens. Azért azok kedvéért, akik nem azonosítják rögtön a parfümöt Lagerfelddel még az üvegbe is bevésték a copfos divatguru nevét.

 

www.trendhunter.com 

A három különböző színű, puritán külsejű, szögletes üvegben lévő illat a Light, a Floriental, és a Woody elnevezést kapták. A Lightban a narancs, jázmin, szerecsendió illatai, a Florientalban a borostyán, ibolya, tea és a Woody-ban a cédrus, a moha és a szilva keverednek. Talán pár hónap múlva már az itthoni drogériákban is megszagolhatjuk őket.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés