free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ha anyukád túl színesen öltözik

kirakat@borsa.hu         Címkék: haj, rózsaszín, ruhák, szakértő, színes 0 hozzászólás

A Borsa stylistja nem csak általánosan, egy-egy témát kiemelve segít a harmonikus öltözködésben. Bárki megtalálhatja őt személyre szabott, konkrét kérdéssel is.

stylist

Ajánló

Saját stylist a Borsaolvasóknak!

A BorsaStylisttól, Pácsonyi Daniellától lehet kérdezni. A BorsaStylist segít öltözködni. A BorsaStylist megmondja, hogy mit igen és mit nem. Mindezért csak annyit kell tenned, hogy az alábbi címre elküldöd a kérdésedet, problémádat és vársz türelemmel, hogy hívjunk. Mert hívunk, mindenki sorra kerül.

Előre, az ízléses öltözködésért!

Ide írj neki: kirakat@borsa.hu

Szia,

anyukám ötvenéves és képtelen normális színeket hordani. A rózsaszínű hajához - amit elég sok időbe telt elfogadni - sárga, pink és hasonló színeket  hord. Meg persze vöröset. A haján tutira nem fog változtatni, úgyhogy kérlek, segíts nekem, hogyan orientáljam a harmonikusabb és ízlésesebb öltözködés, azaz a színek felé.

Köszi!

Vilma

Kedves Vilma,

Bár tudnék olyan tanácsokat, ami hat az anyukákra. Ha ismerném a titkot, akkor a saját Mamámról már rég levarázsoltam volna a hosszú nadrágot és helyette csinos szoknyát hordana. De a stylist saját harca nem ide tartozik.

A legegyszerűbben úgy tudod megmutatni neki, hogy mik lennének számára az ideális színek, ha beszerzel egy-két olyan színű és mintájú kendőt, ami szerinted jól állna neki, aztán ezeket egész egyszerűen a mellkasához próbálod, de úgy, hogy végig lássa magát. Ha szerencséd van, akkor lesz egy-két olyan darab, ami bejön neki és rögtön beleszeret, azonban azzal is tisztában kell lenned, hogy bizonyos kor felett már nagyon nehezen változnak az emberek, nem igazán szeretnek változtatni, sem a hajukon sem a ruhatárukon. Próbáljatok együtt elmenni vásárolni, hátha így könnyebben rá tudod venni a diszkrétebb színű ruhák beszerzésére.

A másik megoldás egy úgynevezett színelemzés lenne, ez nem áll másból, minthogy a haja, a bőre és a szeme színéből megállapítják, hogy milyen típusba tartozik, ezek után pedig megkeresik a hozzá leginkább illő színeket. A pontos elemzést legjobb, ha szakember végzi, de alapszinten te is nyugodtan próbálkozhatsz, csak utána kell olvasnod egy kicsit. Alapnak használd nyugodtan ezt a cikket. Ha pedig végleg elakadnál, írj bátran és a borsa lelkes csapata megpróbálkozik a lehetetlennel és átalakítja anyukádat.

Sok sikert és kitartást,

Daniella
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés