free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mad Jack, a százéves rák

Borsa         Címkék: kishír, nyugdíj, rák, százéves, tengerész 0 hozzászólás

Egy öreg halász is találkozhat olyan dologgal a tengeren, amilyet még sosem látott. Jack Baker halász még sosem látott hatkilós rákot, főleg nem egy százéveset.

Jack Baker 35 éve dolgozik halászként a Brit partoknál, ám nemrég mégis zavarba jött, amikor hálójába valami furcsa élőlény került. Mint kiderült, egy rák volt. Azért nem ismerte fel, mert egész pályafutása alatt nem találkozott ilyen hatalmas, csaknem hat kilós rákkal.

www.metro.co.uk, www.nowpublic.com

A halász úgy tűnik, nemcsak kifogni, de megmenteni is szereti az állatokat, mert rögtön jelentést tett a gigantikus zsákmányról a Plymouth városban lévő Nemzeti Tengeri Akváriumnak. A rákot - amit közben a halász Mad Jack névre keresztelt - egy darabig karanténban vizsgálgatták. Megállapították, hogy akár százéves is lehet, bár a rákoknál elég nehéz megállapítani a pontos kort. De az biztos, hogy nyugdíjas korú, és az intézmény vállalta is, hogy szép nyugdíjas éveket szerez Jacknek. Saját tengeri kuckót kapott és kézből etetik az őt gondozó búvárok. Az a gyanúnk, ha megkérdeznénk Mad Jacket, ő mégis inkább az eredeti élőhelyére szavazna.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés