free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rekorder kukoricalabirintus a McDonaldstól

Borsa         Címkék: kávé, kishír, kukorica, labirintus, mcdonalds 0 hozzászólás

A kukoricatáblákban keletkező mintákról már többször bebizonyosodott, nem az ufók műve. Most a McDonalds vett kezelésbe egy kukoricást. Legújabb kávéjukat hirdetik.

Csak csodálkozni tudunk, hogy mindig van egy új ötlete a reklámszakembereknek, ha korábban még meg nem hódított reklámfelületek felfedezéséről van szó. Nemrég írtunk egy logó alakú felhőket gyártó  feltalálóról, most a A McDonalds egy nebraskai kukoricatáblát használ reklámfelületnek. 173.000 négyzetméteres területen alakított ki labirintust a kukoricásban, és ezzel állítólag a világrekordot is megdöntötte, bár mi úgy tudjuk, hogy tavaly nyáron Magyarországon,  Ferencszálláson egy 200.000 négyzetméteres labirintus is látogatható volt, bár magunk nem jártunk arra. 

http://adweek.blogs.com

A nebraskai reklám a McCafé új Buzz nevű kávéját reklámozza. Gondoljuk, főleg repülőgépen ülőknek, hiszen egészben csak a levegőből lehet látni a művet. Azért a gyalogosoknak is nyújt "élményt" a reklám. Állítólag, aki átjut a labirintuson, kap egy ingyen kávét. Tapasztalatok szerint a feladat egy-másfél óra alatt teljesíthető. Miután a nebraskai melegben valaki másfél órát kóvályog egy kukoricatáblában, szerintünk ez a minimum. És reméljük legalább jeges kávét adnak.




LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés