free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 cipő a Szigetre

Borsa         Címkék: cipő, fesztivál, kirakat, lista, sziget 0 hozzászólás

Nem kell magyarázni, miért nem a magas sarkú az ideális fesztivál cipő. Ha a Szigetre indulunk, kapjuk elő a legstrapabíróbb darabokat. Öt cipő a Szigetre.

Azt talán mondanunk sem kellene -  de mivel évről évre látunk elég elrettentő példát, ezért mégiscsak mondjuk -, hogy ha a Szigetet célozzuk be, akkor a cipőválasztásnál fő szempont a kényelem és a strapabírás. Nők vagyunk, persze, nincs azzal gond, ha porban-sárban is azok akarunk maradni. Azonban ennek zálogát ne abban keressük, hogy még ilyenkor sem hagyjuk otthon felettébb csinos, ám a kizárólag tipegésre alkalmas cipellőinket, mert akkor amellett, hogy elrontjuk a saját szórakozásunkat, még szánalmassá is válthatunk, nem beszélve arról, hogy esetleg egy kiadós felfázással, bokaficammal vagy hasonló szuvenírrel térhetünk haza a fesztiválról. A mellélépések elkerülése végett tehát, ezúttal olyan lábbelikből állítottunk össze egy listát, melyek kifejezetten alkalmasak arra, hogy fesztiválra menjünk bennük.

Acélbetétes bakancs

Akinek volt valamikor rocker/metálos/punk/goth korszaka, annak jó eséllyel ott figyel valahol a cipősszekrénye mélyén egy pár Martens vagy mondjuk Shellys. Nos, itt a kiváló alkalom elővenni  és felidézni a naiv, acélbetétes időket. Különösen ajánlott ez a viselet abban az esetben, ha valamelyik nem kifejezetten lágy muzsikát játszó zenekar koncertjét az első sorokból tervezzük megtekinteni, vagy fennáll annak az eshetősége, hogy ugyan nem tervezzük, de odakint mégiscsak úgy alakul…


Balerina

Aki mindenáron valami csajosat szeretne viselni, annak lehet megoldás a balerinacipő. Bár nem mindegy azért, hogy milyen. Nem árt, ha például gumiszegéllyel ellátott, hogy valamelyest megvédjen nedvességtől és egyéb viszontagságoktól. Aztán az is fontos, hogy ne essen le könnyen a lábunkról, mert esetleg azonmód el is hagyhatjuk a tömegben. Ezért ideálisabb, ha pántos modellt választunk. Amiről pedig még nem szabad elfeledkezni, hogy lehetőleg tisztítható legyen, feltéve, ha nem szándékozzuk a fesztivál után a kukába hajítani.


Converse All Star Chuck Taylor

Na jó, azt mi is érezzük, hogy akkoriban tényleg stílusosabbnak számított ez a cipő, amikor még nem virított ott minden második tinédzser lábán, ugyanakkor ez a körülmény nem elég ahhoz, hogy lemondjunk a viseléséről. Hiszen kényelmes, mindenféle laza fesztiválszetthez passzol és még az sem gond, ha már nem épp a legtisztább és legújabb. Sőt, valójában úgy az igazi.

Gumicsizma

A gumicsizma idén is trendi és ha esős idő lesz a Sziget idején, akkor egyértelmű slágerdarab lehet. Beszerezhetitek cipőboltban, de a barkácsáruházaktól kezdve a hipermarketeken át a fast fashion márkák üzleteiig mindenfelé találkozni már velük, tehát csak rajtatok múlik, milyet vállaltok be, ugyanis sem az egyszínű, sem pedig a nagyon mintás nem ciki.

Saru

Az idei nyár egyik vezető lábbeli-trendje a saru. Ajánljuk ezen a listán is, de azért csak óvatosan. Valóban kényelmes, kánikulában igencsak kellemes viselet és masszívabban a lábon marad, mint mondjuk egy flip-flop papucs, ilyen értelemben tehát mindenképpen alternatíva. Ugyanakkor ellene szól, hogy sem a por, sem a kavicsok, szilánkok, sem pedig a nedvesség ellen nem ad védelmet és akkor sem, ha a lábadra lépnek.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés