free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Arany férfiszandál zoknival

Borsa         Címkék: alexandermcqueen, férfi, kishír, szandál, zokni 0 hozzászólás

Nekünk már önmagában az aranyszínű férfiszandál is elég sokkoló, de mindez zoknival együtt már divatbűntény. Meg is büntetnénk érte Alexander McQueent.

Alexander Mcqueen megint sokkol. Van a jóleső sokk, amikor olyat látunk, amit még nem, de nagyon tetszik. És van a hidegrázós sokk, amikor azt gondoljuk: bár ne láttuk volna, amit láttunk. A merész ötleteiről híres angol divattervező ezúttal az utóbbi halmazba sorolta magát, ugyanis azt akarja beadni a divatfogyasztóknak, hogy az aranyszínű férfiszandál csinos, főleg,  ha szürke zokni is kikandikál a szandi rései között.

www.style.com, www.styledash.com

Minket bizony hidegen hagy, hogy ezt a módit az utóbbi tíz év egyik legsikeresebb divattervezője találta ki, aki dolgozott a Guccival és a Givenchyvel és kooperált a Pumával is. Mostani ötlete több ponton megbukik a mi ízlésünk szerint. Először is a "szandálosított" elegáns férficipőnek már a formája is gáz, de ebben az arany színben pedig nem is ronda, hanem randa. Mindezt még zoknival súlyosbítani - szerintünk - überbéna, már-már megbocsáthatatlan divatbűntény.

Eleve, zoknit a szandálhoz? Tudjuk, hogy vannak bizonyos szabályok a divatban, amiknek már inkább jobb, ha búcsút mondunk, de a "szandálhoz zoknit soha" elvhez mi határozottan ragaszkodunk. Tehát, kedves új divattrendekre fogékony pasik: a fent látható kép csak elrettentő példa, meg ne lássunk ilyet a lábatokon!
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés