free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Britney a testőrével kavar?

Borsa         Címkék: britney, kishír, púder, románc, testőr 0 hozzászólás

Britney állítólag összejött a testőrével. Nem lepődnénk meg, ha a sztori igaz lenne, volt már erre példa. Bár menedzsere munkakapcsolatnak hívja, azt ami köztük van.

Már megint Britney. Nem, most nem borotválta le a fejét, a gyerekeivel kapcsolatos új botrányról sem tudunk, nem ment férjhez megint, bár ki tudja, még az is lehet belőle.

A pletykalapok ugyanis biztosra veszik, hogy Britney Spears összejött a testőrével, egy Lee nevű volt izraeli katonával. Mexikóban látták őket a vízben enyelegni, közösen táncolni. Ez a "több mint testőr" sztori nemcsak Costner-Houston moziból lehet ismerős, hanem már Britney előéletéből is.

Azoknak, akik nem fúják kívülről a szőke kétgyerekes popénekes életrajzát elmondjuk, hogy 2007-ben már volt egy testőrös afférja Britney-nek, persze akkor egy másik bádigárddal, Daimon Shippennel hozták hírbe.

www.marieclaire.co.uk, www.thesun.co.uk

Lehet, hogy le vagyunk maradva, de Britney kapcsolatait illetően mi még utoljára egy paparazziból szeretővé avanzsált pasasról hallottunk, aki mellesleg többször rendesen ki is tálalt a sajtónak a kapcsolatukról. Úgy néz ki, hogy Britney olyan romantikus természet, hogy bármilyen fickó a munkájából kifolyólag a közelébe kerül, abba rögtön belehabarodik. Vagy az is lehet, hogy a bulvársajtó hírgyára már nem tud újat kitalálni, ezért jöttek elő megint egy testőrős történettel.

Az énekes menedzsere persze mindent cáfol, ahogy kell, sőt valami olyasmit is mondott, hogy a testőr tulajdonképpen már fotósként dolgozik Britney mellett és szigorúan csak munkakapcsolat van köztük. Állítja: "Britney száz százalékig szingli." Remek, akkor jövő héten jöhetnek a hírek egy új pasiról.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés