free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk egyszínűben

Borsa         Címkék: divat, feketefehér, igennem, kirakat, ruha 5 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Tudjuk, hogy előnytelen adottságaink elfogadása sokszor évekbe, évtizedekbe kerül, ám az sem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Már, ha megtanulunk. Példák erre is, arra is. Mivel mi, Borsás csajok is rendelkezünk jó pár ilyen megmásíthatatlan, kevésbé előnyös ténnyel, a szépérzéket szem előtt tartva, megpróbáljuk némán viselni ezeket.

Vannak azonban olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

Igen 

Nem 

 

 

Finom fehérek, lágy szürke, nincs mit tenni: mi rajongjuk az ilyen harmatos egyszerűséget, és sokadjára is nagy büszkén ajánljuk. S hogy mennyire nem csak az ultrasteril, frigid hűvös vagy éppen a gőgös arisztokrata típus sajátja a világos külcsín, azt mi sem mutatja jobban, mint a meztelen vállak formájában idekéredzkedő kacérság, a színes pántos válltáska és a tökéletesen hétköznapi lófarok. Ne csak a white partyra meg Görögbe’ másszanak elő a fehér gúnyák a szekrényből!

Napnál világosabb, hogy a fekete-fehér összjátékkal klasszul el lehet szórakozni. A fazonokkal nincs is baj, csak hát a mintázatra érdemes lett volna ráengedni némi kontrollt, és az "unalmas" egyszínekből is beemelni valamit a kompozícióba, merthogy pont a dicső kontraszt lett csúnyán hazavágva. Tehát az rendben van, hogy itt minden fekete és fehér és mintás, de a kockásak a pöttyösökkel és egyéb alakzatokkal annyira túlvibrálják egymást, hogy a szem csak a csuklóra aggatott gyöngykoszorúkon bír megpihenni, pedig hát…    

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés