free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Beyoncé húga az Armani arca

Borsa         Címkék: armani, beyonce, farmer, kishír, solange 0 hozzászólás

Solange Knowles-t legtöbben csak úgy ismerik, mint Beyoncé húgát, de lehet, hogy ez nemsokára megváltozik. Solange most az Armani farmerek reklámarca lett.

Solange Knowles neve legtöbbünknek csak az ismerős keresztnév miatt mond valamit. Bár Beyoncé húgát modellként, énekesnőként, sőt - a Defektes Derbi és a Hajrá csajok 3. című remekművekben való megmozdulásaiért -  színésznőként is jegyzik, ismertsége még messze alulmarad a Destiny's Child együttes szólókarrierbe kezdett énekese, Beyoncé mögött. Ám ez most lehet, hogy megváltozik, mert az Armaninál úgy döntöttek, hogy farmermárkájukat Solange fogja reklámozni.

http://blogs.bet.com, http://fashionmanifesto.wordpress.com

Armani szerint a farmermárkájuk "fiatal és független, laza életstílusú nőknek szól, akiknek erős érzékük van a divathoz", és hát micsoda véletlen, hogy Solange Knowles épp ilyen nő, így tökéletesen alkalmas a farmermárka szóvivőjének szerepére.

Azért sejtjük, hogy az a tény adott egy kis hátszelet Solange-nak, hogy Beyonce-t tavaly megválasztották az Armani Diamonds parfüm reklámarcának. Az időzítés sem lehet véletlen, hiszen a 22 éves hugicának most azért is jókor jött ez a kampány, mert a júniusban kiadott, legújabb Sol-Angel and The Hadley Street Dreams című albumával is most kezd el turnézni.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés