free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: Converse cipő

Borsa         Címkék: cipő, converse, cucckereső, kirakat, lista 1 hozzászólás

Sorozatunkban mindig egy konkrét ruhadarabot vagy lábbelit célzunk be. Addig megyünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezen a héten Converse cipőt kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy épp cipő. Menthetetlenül rákívánunk és aztán nincs mese, nekiindulunk és boltról-boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül eme sorozatunk. Ebben a részben - a közelgő Sziget jegyében - a perfekt fesztiválcipő, azaz a Converse Chuck Taylor után kutattunk.

Az Office cipőbolt Converse CT felhozatala érezhetően elsősorban a pasiknak, másodsorban pedig a tinilányoknak kedvez. Férfi méretekben ugyanis egészen meggyőző színválasztékban kaphatók az egyszerűbb, díszítés nélküli változatok, a kollekció csajos része viszont túlnyomó részt édibédi illetve emós mintázattal ékített darabokból áll. Az árak egyébként normálisak, 12000-14000 forint között alakulnak.A Branch cipőüzletben jelenleg akciós áron kínálják a Converse CT modelleket. Jóhiszeműen ennek tudjuk be, hogy a készlet finoman fogalmazva nem nevezhető éppen változatosnak, különösen a női méretekben is elérhető modellekből. Viszont aki fehér, citromsárga vagy narancssárga Chuck Taylort szeretne magáénak tudni, annak  azt tanácsolnánk, hogy itt vegye meg, ugyanis harminc százalékkal olcsóbban, 9900 forintért tud most hozzájutni.

A márka honlapja szerint a hazai, nagy sportáruházak közül egyedül a Hervis forgalmazza a cég cipőit. Chuck Taylorból általában a fekete, piros és kék színű klasszikus verziókat szokták árulni, a szokott 12000-13000 forintos áron, illetve esetenként annál valamivel olcsóbban. Ezúttal azonban vagy kifogyott, vagy nagyon jól eldugták, de bizony akárhogy is kerestük, egy darab CT Converse-t sem sikerült találnunk az áruházban.A Jákói Sport Converse cipő kínálatát végignézve konstatálnunk kellett, hogy ők valószínűleg úgy vélik, nekünk, nőknek cukirózsaszín, babakék vagy Hawaii-mintás narancssárga CT-re van igényünk. Nos, innen is üzennénk nekik, hogy ez azért nem annyira van így…     

A Converse márkaboltba mindezek után csupa jogos igénnyel telve léptünk be, mert ugye ha már, akkor legalább itt legyen miből válogatni. Nem is kellett csalódnunk, ugyanis itt végre igen bőséges és kiegyensúlyozott felhozatal fogadott bennünket felnőtt nőknek való - mondjuk úgy - letisztultabb színvilágú, infantilis díszítésektől mentes modellekből is. Gyakorlatilag mindenféle színű CT kapható itt, a teljesen fehértől kezdve többféle árnyalatú kéken, zöldön, piroson, sárgán át a teljesen feketéig.Sőt, aki ezüst vagy arany színű Converse-t szeretne, még az is fog találni. A vászonból készült változatok mellett itt elérhetők a - másutt nem, vagy csak ritkábban kapható - bőrből készült verziók is. A nyári kollekció darabjai már 8500 forinttól megvásárolhatók, a klasszikusok 12000-16000 között, az ezüst, arany, bőr és hasonló különlegesebb modellek ára 21000-23000 forint körül alakul.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés