free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olimipiai gumióvszerkampány

Borsa         Címkék: kishír, koton, olimpia, óvszer, peking 0 hozzászólás

Már minden az olimpiáról szól. Egy vicces óvszerreklám sportnak minősíti még a szexet is, ám kiderül, a szex és az olimpia között eddig is szoros volt a kapcsolat.

A kínai Elasun nevű gumióvszergyártó cég nem fő támogatója ugyan a napokon belül kezdődő pekingi olimpiának, olimpiai témájú reklámjaik mégis roppant népszerűek lettek szellemességük miatt. A pofonegyszerű, ám annál blikkfangosabb reklámplakátokon pálcika emberek sportolnak, de a sportolás eszköze, vagy közege minden képen a gumióvszer. A kosaras egy óvszerbe zsákol, az úszó alatt egy hullámosra nyúlt koton a víz, a kerékpáros bringájának kerekei is gumiból vannak, de a az íjászatnál használt céltábla és a tornászgyűrű is gumióvszerből van.

www.telegraph.co.uk
Nézegess vicces óvszer reklámokat

A szlogen: "A sport egészségessé tesz!". A többit meg lehet továbbgondolni: a szex is sport, és ha óvszerrel csinálod, akkor még egészséges is maradsz.

Mint kiderült a szex és az olimpia nem is állnak olyan távol egymástól, mint elsőre gondolnánk. 2000-ben Sidney-ben minden versenyző félszáz óvszert kapott, amikor beköltözött az olimpiai faluba, de a játékok alatt kénytelenek voltak még 20.000 darabot rendelni, mert vészesen megfogyatkozott a készlet. 2004-ben, Athénban már 130.000 ingyen gumit osztottak szét a sportolók között, és idén is már kiadtak olyan nyilatkozatot, amelyből kiderül, hogy a pekingi olimpiai faluban is beszerezhető lesz mindenféle szoft pornó és erotikus kiadvány. Hajrá és mindent bele!

 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés