free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olimipiai gumióvszerkampány

Borsa         Címkék: kishír, koton, olimpia, óvszer, peking 0 hozzászólás

Már minden az olimpiáról szól. Egy vicces óvszerreklám sportnak minősíti még a szexet is, ám kiderül, a szex és az olimpia között eddig is szoros volt a kapcsolat.

A kínai Elasun nevű gumióvszergyártó cég nem fő támogatója ugyan a napokon belül kezdődő pekingi olimpiának, olimpiai témájú reklámjaik mégis roppant népszerűek lettek szellemességük miatt. A pofonegyszerű, ám annál blikkfangosabb reklámplakátokon pálcika emberek sportolnak, de a sportolás eszköze, vagy közege minden képen a gumióvszer. A kosaras egy óvszerbe zsákol, az úszó alatt egy hullámosra nyúlt koton a víz, a kerékpáros bringájának kerekei is gumiból vannak, de a az íjászatnál használt céltábla és a tornászgyűrű is gumióvszerből van.

www.telegraph.co.uk
Nézegess vicces óvszer reklámokat

A szlogen: "A sport egészségessé tesz!". A többit meg lehet továbbgondolni: a szex is sport, és ha óvszerrel csinálod, akkor még egészséges is maradsz.

Mint kiderült a szex és az olimpia nem is állnak olyan távol egymástól, mint elsőre gondolnánk. 2000-ben Sidney-ben minden versenyző félszáz óvszert kapott, amikor beköltözött az olimpiai faluba, de a játékok alatt kénytelenek voltak még 20.000 darabot rendelni, mert vészesen megfogyatkozott a készlet. 2004-ben, Athénban már 130.000 ingyen gumit osztottak szét a sportolók között, és idén is már kiadtak olyan nyilatkozatot, amelyből kiderül, hogy a pekingi olimpiai faluban is beszerezhető lesz mindenféle szoft pornó és erotikus kiadvány. Hajrá és mindent bele!

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés