free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bono lesz a Pitt-Jolie ikrek keresztapja

Borsa         Címkék: angelinajolie, bono, bradpitt, ikrek, kishír 0 hozzászólás

Brad Pitt és Angelina Jolie ikreinek Bono lesz a keresztapja. Nem olyan meglepő, naná, hogy a sztárszülők sztárgyerekeinek csakis egy sztár lehet a keresztapja.

Brad Pitt és Angelina Jolie ikreinek a U2 frontembere, Bono lesz a keresztapja. A hollywoodi álompárnak rögtön Bono jutott eszébe, hisz - mint mondják - Brad és Bono közeli barátok, ráadásul Brad a legnagyobb U2 rajongónak mondja magát. És persze Angelina és Bono is biztosan mindig szívesen beszélgetnek legfrissebb világmegmentő, humanitárius tevékenységeikről.


A büszke kersztapu és a 14 millió dolláros ikrek

Bono természetesen nem bújt ki a megtisztelő feladat alól, bevállalta Knox Léont és Vivienne Marcheline-t keresztgyereknek. Egyenlőre úgy tűnik, hogy egy házibankár jobban elkelne a gyerekek mellé, mert már puszta létezésükkel is jól hoznak a konyhára. Az első fotókért hét-hét, összesen tizennégymillió dollárt kapott Pitt és Jolie. A People magazin is felmérte, hogy a történelmi pillanattal van dolguk, ezért a fotókat címlapon közlő lapszám kiadását előrehozták, hogy mindenki idejében láthassa a két  híres pólyást. Persze az összeget jótékonykodásra szánják, és ezt nyilván Bono keresztapa is nagyon helyesli.
 Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés