free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bono lesz a Pitt-Jolie ikrek keresztapja

Borsa         Címkék: angelinajolie, bono, bradpitt, ikrek, kishír 0 hozzászólás

Brad Pitt és Angelina Jolie ikreinek Bono lesz a keresztapja. Nem olyan meglepő, naná, hogy a sztárszülők sztárgyerekeinek csakis egy sztár lehet a keresztapja.

Brad Pitt és Angelina Jolie ikreinek a U2 frontembere, Bono lesz a keresztapja. A hollywoodi álompárnak rögtön Bono jutott eszébe, hisz - mint mondják - Brad és Bono közeli barátok, ráadásul Brad a legnagyobb U2 rajongónak mondja magát. És persze Angelina és Bono is biztosan mindig szívesen beszélgetnek legfrissebb világmegmentő, humanitárius tevékenységeikről.


A büszke kersztapu és a 14 millió dolláros ikrek

Bono természetesen nem bújt ki a megtisztelő feladat alól, bevállalta Knox Léont és Vivienne Marcheline-t keresztgyereknek. Egyenlőre úgy tűnik, hogy egy házibankár jobban elkelne a gyerekek mellé, mert már puszta létezésükkel is jól hoznak a konyhára. Az első fotókért hét-hét, összesen tizennégymillió dollárt kapott Pitt és Jolie. A People magazin is felmérte, hogy a történelmi pillanattal van dolguk, ezért a fotókat címlapon közlő lapszám kiadását előrehozták, hogy mindenki idejében láthassa a két  híres pólyást. Persze az összeget jótékonykodásra szánják, és ezt nyilván Bono keresztapa is nagyon helyesli.
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés