free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Vitorlásverseny ehető hajókkal

Borsa         Címkék: ehető, hajó, íz-i, kishír, skót 0 hozzászólás

Egy skóciai vitorlásverseny győztese egy csokicsónak lett, és ez nem vicc. A skótok már megint kitaláltak egy hülyeséget. Ételből eszkábált hajókat versenyeztettek.

A skót halászváros, Eyemouth először rendezte meg az ehető hajók gyorsasági versenyét, de, ahogy ismerjük a Brit-sziget lakóit, tuti, hogy hagyomány lesz ebből a dilis sportból is. Az ötlet tulajdonképpen természetvédelmi okokból született, hiszen a Herring Queen fesztiválon elvileg úgy akartak emléket állítani a térségben nagy szerepet játszó hajós hagyományoknak, hogy papírhajó versenyt rendeznek. Mivel azonban nem akarták teleszemetelni a tengerpartjukat jött az ötlet: az ehető hajók versenye.A mezőny igen erős volt, képzeljük mekkora volt az izgalom, amikor az alma-tutaj káposztalevélből készült vitorlájának köszönhetően könnyedén elhúzott a dinnyehéj-hajó, és a paprika-katamarán mellett, és kis híján leelőzte a csokicsónakot. Végül azonban ez utóbbi lett a győztes, a dicsőség meg a csónakot vízre bocsátó iskolásfiúé, na és az anyukájáé, aki a sütit sütötte.

 

Az első ehető hajóversenyen harminc induló és pár száz lelkes szurkoló volt, de ahogy ismerjük a nagy britanniai lakosok vonzódását a hülye sportokhoz, simán el tudjuk képzelni, hogy pár éven belül már sokkal több rajongója lesz Angliában ennek a sportnak is. Mondjuk, aki lesérült a sajtgörgető versenyen, vagy túl sok iszapot nyelt mocsári búvárkodás közben az még simán indulhat ezen a megmérettetésen és vízre tehet egy padlizsán-kenut.

 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés