free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk - Sziget különkiadás

Borsa         Címkék: igennem, ilyenekvagyunk, kirakat, öltözködés, sziget 2 hozzászólás

Sorozatunkban most Szigetes különkiadás következik, csupa pozitív példával. Ha jól akarsz kinézni a Szigeten, kövesd az alább felvázolt öltözködési irányokat!

Itt általában arról szoktunk okoskodni, hogy milyen nehéz feladat elfogadni az előnytelen adottságainkat, sokunknak évek, évtizedek kellenek ahhoz, hogy megtanulnunk jól öltözködni. Majd képekkel alátámasztva szoktuk bizonyítani, hogy vannak akiknek nem is nagyon sikerül, a szépérzéknek hátat fordítva, erőteljes ízlésrombolást követnek el, egy-egy nem megfelelő, vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal.

Most kivételesen nem ilyeneket mutatunk nektek. Íme négy pozitív példa, már a Szigetre hangolódva. Példák azoknak, akik a fesztiválozás hevében is jól akarnak kinézni. Miheztartás végett.

Igen

Igen


 

Az öreg Rottent nyilván nem a konkurens punkbanda pólóra hányt bötűivel illik megtisztelni, de ha már idelátogat a műfaj nagypofájú gengsztere a gruppjával, legalább csinos, jó csajokat lásson a honi fesztiválon. Ezek a halvány rózsaszínek egészen szemtelen idézőjelbe teszik a szakadt farmerpantallót és a piercingarzenált, és bár a tetkókból csak karéjok látszanak, azért tudjuk, hogy komoly csajjal van dolgunk. Igazi műgonddal összeállított kompozíció - másolásra ajánlott.

No, hát ez egy picit nyugatiasabb, könnyedebb szerelés - a kis szandálka plusz szűk naci kombóhoz jó választás a hosszú, háromnegyedes ujjú színes (dús keblűeknek külön ajánlott ez a fajta, szorosan testhez simuló kiadás), a Szigeten amúgy is elkél a masszív derék- és vesevédelem az éjszakai órákban. A gyöngéd, világos sapinak is jó hasznát venni a délutáni forróságban, szóval finom lelkűek és romantikusok figyelmezzék, a hétvégi etapra egy szerelésnek bőven jó.

Igen

Igen

 

 

Persze a Szigeten sem kell vadállattá vedleni vagy toprongyos-csoffadt hippivé deformálódni, elvégre 2008-at írunk, így következő ajánlatunk egy kifejezetten csinos és praktikus fesztiválszett. Semmi nagy kunszt vagy puccparádé: egyszerű, szűk farmer a hozzá szelídült balett-topánnal, markáns és nagyon hangsúlyos trikó, de a pontot az i-re a diszkrét, extra nőies mellényke teszi fel. Kihangsúlyoz és elrejt egyszerre. Elő a programfüzetet a fonott válltáskából, egy habos kapucsínó valahol, és irány a Színházsátor vagy a világzene. Voilà!
 

A szoknya mindent visz, és mindent meghatároz. Elég karakteres, így a színben hozzá passzoló cipő már-már evidencia, és semmit nem von le az összegészből, hogy sportos darab. Sőt. A fesztivál porában caplatni kifejezetten hálás társ, és nehogy úgy járjon valaki idén, mint Rubint Réka tavaly a magas sarkakkal, emlékszünk, ugye. Szép vállak, szép trikó, igazán bika napszemüveg - nagyszínpados duhajkodást jósolunk. Persze meleg pulóver kerüljön a táskába, de éjjelig bőven meg lehet vadítani a francia vendégeket ilyesféle göncben. 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés