free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Heath Ledger halála baleset volt

Borsa         Címkék: baleset, halál, heathledger, kishír, túladagolás 1 hozzászólás

Hivatalosan is balesetnek nyilvánították Heath Ledger halálát. Bár felmerült a gyanú, hogy a túladagolás oka rossz orvosi vény volt, végül nem emeltek vádat senki ellen.

Heath Ledger a lezárult vizsgálatok szerint véletlen adagolta túl fájdalomcsillapítóit, januárban bekövetkezett haláláért senki nem felelős. Az ausztrál színész 28 éves volt, amikor New York-i lakásában holtan találták. Korábban azt feltételezték, hogy hibás orvosi vények miatt szedett be túl sokat a fájdalomcsillapítókból, de ez végül nem igazolódott.
Az ügybe belekeveredett Mary-Kate Olsen is, aki a színész legjobb barátja, és akit elsőként hívott fel a színész masszőre, mikor felfedezte a holtestet, még azelőtt, hogy a mentőket kihívta volna. Mary-Kate - aki Ledger halálakor Kaliforniában volt - elmondta, hogy semmit nem tud arról, hogy honnan szerezte be a színész a gyógyszereket, és mentességet kért és kapott a bűnvádi eljárás alól.

www.time.com

Hivatalosan véletlen túladagolásnak minősítették ugyan az esetet, de ez sokaknak nem elegendő válasz a felmerülő kérdésekre. Nem csodálkoznánk, ha felreppennének még találgatások az ügyet illetően.

Heath Ledger elsőként a Szörnyek keringőjében egy epizódszerepben tűnt fel a kritikusoknak, igazi sikerét a Brokeback Mountain homoszexuális cowboy szerepének megformálásával érte el. Pályatársai is egyetértettek abban, hogy nagy tehetség volt, és sokak szerint az új Batman film Joker szerepéért posztumusz Oscar - díjat is kaphat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés