free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sziámi: 5 dolog, amit a Szigeten látni kell

Borsa         Címkék: celeblista, koncert, lista, müllerpétersziámi, sziget 0 hozzászólás

Még Müller Péter Sziámit is zavarba ejti a szokásos programbőség a Szigeten. Több helyen kéne lennie egyszerre, ahhoz, hogy mind az öt itt felsorolt programot lássa.

Müller Péter Sziámi ott volt a Sziget születésénél és a mai napig állandó résztvevője annak. Nemcsak szervezőként, és fellépőként, de fesztiválozóként is. Kíváncsiak voltunk, hogy hogyan tervez az, aki, aki tűzközelből figyeli a Szigetet, és úgy ismeri azt, mint a tenyerét, mert a mi előzetesen gondosan összeállított terveink rendre életképtelennek bizonyulnak, amikor magával sodor minket a "Sziget-gépezet". 
Amikor megkértük Müller Péter Sziámit, hogy soroljon fel öt programot, amit mindenképp meg akar nézni az idei fesztiválon, kiderült, az ő esetében sem működnek sokkal olajozottabban a dolgok. Először segítséget kért, és a programtábla telefonos bediktálását indítványozta. Ám alaposabb átgondolás után magától is egy csomó ötlete támadt, melyek egy részét rövid hezitálást követően hülyeségnek nyilvánította, végül megszületett az alábbi program, amiről alaposabb szemügyre vétel után kiderült, csak akkor lenne maradéktalanul kivitelezhető, ha Sziámi képes lenne egyszerre több helyen is lenni. Müller Péter Sziámi mindenesetre ezt az öt programot szeretné megnézni az idei Szigeten. ...Na jó, van ez több is, mint öt.
 
Space Színház

Müller Péter Sziámi a szerdai napot elegánsan átugorva, rögtön egy csütörtöki kultúrprogrammal, az éjfélkor kezdődő holland-magyar Space Színház nevű koprodukció Holland Cunami című produkciójával indította a felsorolást: "Egy picit láttam belőlük egyszer Szegeden, de nem tudtam végignézni, mert épp próbáltunk a Szabadtérire. De nagyon kíváncsi vagyok az előadásra, már csak azért is, mert sokáig éltem Hollandiában."Odett és a Go Girls

Sziámi ugyan a Space Színház miatt valószínű lekési majd a csütörtökön egy órakor kezdődő Odett koncert elejét az Open Vidámzenei Színpadon, de mindenképp meg akarja nézni őket: "Egyrészt én is írtam számokat a bandának, másrészt az énekesnő pályáját pelenkás kora óta követem és szerintem nagyon jók."

Sex Pistols

Az angol punk rock legendát, a pénteken fél tízkor fellépő Sex Pistolst Müller Péter Sziámi sem hagyná ki: "A Sex Pistolst régen bírtam, viszont, amikor hallottam Amerikában a Public Image-et, Lyndon (Johny Rotten eredeti neve- a szerk.) másik bandáját, akkor csalódtam egy kicsit. Most meghallgatom a Pistolst, hátha megint rájuk hangolódom."

Az

Ismét egy Vidámzenei színpadi célpont következik, a szombaton nyolckor kezdődő Az együttes koncertje viszont a Baltazár Színház kilences kezdése miatt problémás: "Az Azra azért vagyok kíváncsi mert a Sziámi előző énekese énekel a bandában, de mivel a Baltazár színház Kőválasz című előadásában én is közreműködöm, valószínű korán el kell jönnöm a koncertről."

Magic Mirror, Luminárium, Cökxpon

Az ötödik helyre Sziámi nem konkrét programot, hanem kedvenc helyszíneket választott, rögtön hármat is, mert nem tudott dönteni: "Sokat leszek a Magic Mirrorban, mert ott sok a jó program, a Lumináriumba azért nézek be, mert tavaly kihagytam és a Cökxpon sátorba meg azért, mert a barátaim csinálják."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés