free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Olimpiai bajnok úszónő ruha nélkül

Borsa         Címkék: kishír, olimpia, peta, prém, úszó 0 hozzászólás

Nemcsak úszni tud, meztelen pózolásban sem tehetségtelen Amanda Beard úszónő. Egy állatvédő kampány részeként mutogatja meztelen testét Pekinben, egy plakáton.

Amanda Beard anyaszült meztelenül szerepel egy PETA plakáton, az amerikai zászlóval a háttérben. A plakát szövege:  "Érezd jól magad a saját bőrödben, ne viselj prémet!" Afelől nincs kétség, hogy Amanda jól érzi magát a bőrében, ilyen "bőrrel" sokan elégedettek lennének. És az sem az első eset, hogy Amanda megmutatja, hogy fest ruha nélkül. Tavaly már a Playboyban is szerepelt.

www.adrants.com


A PETA és az úszónő a mostani kapmányt direkt az olimpia idejére időzítették, hogy ezzel hívják fel a figyelmet arra, hogy Kína az egyik legnagyobb szőrmekereskedelmi központ, és rengeteg állatot -állítólag nagy számban kutyákat is - ölnek le az országban pusztán a bundájuk miatt.

Az eredeti terv szerint a "vízkocka" névre keresztelt uszoda mellett akarták volna felállítatni a plakátot, de ezt a helyi hatóságok megakadályozták, így az olimpiai falu mellett került sor a tiltakozásra. Valószínű sok hatása ennek sem lesz, csupán egy a sok olimpiai botrány közül, és körülbelül annyit ér el vele a PETA, hogy Amanda Beardről sokan megtudják, hogy nemcsak tehetséges úszó és jó nő, de lelkes állatvédő is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés