free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Morgan Freeman 24 év után elválik

Borsa         Címkék: baleset, feleség, kishír, morganfreeman, válás 0 hozzászólás

Morgan Freeman már kikerült a kórházból súlyos autóbalesete után és jól van. Házasságáról már nem mondható el ugyanez. Huszonnégy év után elválik feleségétől.

Alighogy viszonylag szerencsésen megúszott egy súlyos balesetet, Morgan Freeman ügyvédje útján nyilvánosságra hozta, hogy elválik feleségétől, akivel 24 évvel ezelőtt házasodtak össze. Az egyelőre még nem világos előttünk, hogy a balesetnek és a válásnak van-e köze egymáshoz, de még az is kiderülhet, hogy igen.

Morgan Freeman  Mississippi államban utazott az autópályán, amikor autója lerepült az útról és egy árokban landolt. A színészt súlyos állapotban, törött karral és vállal szállították kórházba, ahol meg is műtötték. Mostanra már kikerült a kórházból, és azt nyilatkozta, hogy jól van. Mint kiderült, a baleset idején egy 48 éves Demaris Meyer nevű nővel utazott, akit hivatalosan, mint a "színész egyik barátját" emlegetnek.

www.popcrunch.com, http://mokellyreport.blogspot.com, www.pantagraph.com
Morgan Freeman még felesége oldalán és egy kép a balesetről

Nem tudjuk, hogy vajon erre a nőre utalt-e Myrna Colley-Lee, a 71 éves színész felesége, amikor azt nyilatkozta, hogy megdöbbentette, amikor megtudta, hogy férjének egy régi, közös barátjukkal van viszonya. Mindenesetre érdekes, hogy Freeman ügyvédje pont mostanra időzítette a válás bejelentését, hiszen a pár tulajdonképpen már 2007 óta külön él jogi és praktikus okokra hivatkozva.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés