free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szigetes szerelések - első nap

Borsa         Címkék: első, nap, ruha, szett, sziget 0 hozzászólás

A Sziget nem a flancolásról szól, de azért a kellően strapabíró, mégis stílusos szigetes szereléshez is jól jönnek Borsastylist tanácsai. Öltözködési tippek az első napra.

Tapasztalt szigetelők már tudják, hogy mikor, mibe érdemes menni, nem kombinálják túl a szerelésüket és nem is aggódnak azon, ha valaki esetleg rájuk önti a sörét. A fesztivál szett és ezen belül a szigetes ruhatár lényege tehát az, hogy annyira ne sajnáljuk, ha valami történik vele, de azért tükrözze a saját stílusunkat is.  Borsastylist összeállította az idei Sziget kötelező szettjeit, úgyhogy, ha tanácstalanok vagytok, egyszerűen csak nézzétek meg minden nap az aktuális ajánlatunkat, ugyanis a Sziget Fesztivál ideje alatt minden napra ajánlunk nektek egy-egy szettet, sosem lehet tudni alapon. Mostanra már remélhetőleg szerencsésen túl vagytok a nulladik napon, készüljetek az első napra!

Alanis Morissette nemcsak az érfelvágásra hajlamosakat, hanem az "altereseket" is kicsalogatja a szigetre, bár nekik ott lesz holnap a Kispál, bár az igazat megvallva a fiatalabb generáció már egy egészen más bandával találta szembe magát, mint mi, régi szigetelők. De ez most nem ide, a kirakat rovatba tartozik. Alanis Morissette igazi csajos zene, legalábbis ami a koncertjeinek hangulatát illeti, ugyanis viszonylag kevés pasit láttunk léggitározni és hajkoronát dobálni az énekesnő akármelyik koncertjén is. Helyette viszont van lassú csípőtekerés és egymásra borulás, ehhez pedig mi lenne alkalmasabb, mint egy hosszú szoknya.


Nézd meg, milyen szereléseket ajánlunk a Szigetre!

Gyakorlott szigetelők már tudják, hogy csak kosztűrő darabokkal érdemes próbálkozni, a tévhittel eltérően azonban ezek nemcsak a barna, szürke és militari zöld. Nagyjából bármilyen mintás szoknyával próbálkozhattok, a lényeg, hogy ne legyen túl világos a szín. Ha zöldes-barnás alapszínű szoknyát választotok, akkor még attól sem kell tartanotok, hogy a fű feltűnő nyomot hagy a ruhátokon. Ha valaki fél attól, hogy este a nagy tömegben rálépnek a szoknyájára, egyszerűen csak kössön rá egy csomót és a probléma már meg is van oldva, ez persze csak akkor működik, ha elég bő a szoknyátok.

A szoknyához válasszatok valamilyen romantikus felsőt; nem kell túlkomplikálni a kérdést, bármi megteszi, aminek az anyaga nem tartalmaz poliésztert. Aki pedig már a délelőtti forróságban is szigetel, az semmiképpen se hagyja otthon a kalapját. Nem lenne szerencsés rögtön az első napon napszúrást kapni, és a hét hátralévő részét fejfájástól és hányingertől leverten a sátorban fekve tölteni. A Szigeten, nem árt a szélsőséges időjárási körülményekre is ráhangolódni, ugyanis nemcsak a nap, de a hideg is kikezdhet benneteket, az egészségeteket. Jelszó a réteges öltözködés, pulcsi mindenkinél legyen.

Első nap

Felső, nyaklánc - Aboriginal
Szoknya, karkötő, kalap -New Yorker
Cipő - Vavagabond


Cipőnek válasszatok vagy sarut vagy pedig balerinát, de praktikus, ha van rajta bokapánt. Ennek hasznosságára Borsastylist akkor jött rá, amikor egyszer a heves tánc közben a cipő lerepült a lábáról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés