free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Linda Evangelista megint divatba jött

Borsa         Címkék: kishír, kollekció, lindaevangelista, prada, szupermodell 0 hozzászólás

Újra divatba jönnek a kilencvenes évek szupermodelljei. Linda Evangelistának most a Prada luxusmárka adott munkát. A modell negyvenhárom éves, de nem látszik rajta.

Ismerős arc néz ránk a Prada téli/őszi kollekciójának plakátjairól. A luxusmárka nem a most topon lévő modellek közül választott magának reklámarcot, hanem a negyvenhárom éves Linda Evangelistát kérte fel. A döntés nem is olyan meglepő, hisz mostanában egyre több nagy divatmárka kéri fel modellkedni a kilencvenes évek nagy neveit. Naomi Campbell az Yves Saint Lauernt-nek, Christy Turlington az Escadanak, Claudia Schiffer pedig Salvatore Ferragamonak dolgozik.

www.trendhunter.com
Nézd meg a többi képet is!

Ez nemcsak azt jelenti, hogy ezek a nők még negyvenéves koruk körül is gyönyörűek, hanem azt is, hogy többek, mint csinos arcok és testek. Sikerült egy olyan imidzset kialakítaniuk, amit még most is jól tudnak használni a reklámszakemberek. Másrészt a Prada esetében azért sem lehet véletlen, hogy nem egy tinédzserkorú modell szerepel reklámjaikban, mert luxusmárkáról van szó, így inkább a tehetősebb, érettebb női vevőket célozza meg a reklám, akik már megengedhetik maguknak a fényűzést.

Lindának egyébként nagy színészi alakítást nem kellett véghezvinnie a fotózáson, mert a képeken mesterkélt arckifejezéssel, és szoborszerűen merev pózokban jelenik meg, ami valószínűleg koncepció volt, hiszen mindez jól passzol a hideg fényekhez és színekhez. A cipők formáját még szoknunk kell, de a képeken elbújtatott árnyjátékokat szeretjük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés