free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Transzvesztita smink

Borsa         Címkék: amandalepore, kishír, reklám, smink, transzvesztita 0 hozzászólás

Amanda Lepore fiúnak született, de ma már nő. Annyira, hogy saját sminkmárkát dob a piacra. Feltűnő reklámarc, kérdés, hogy hányan akarnak olyan arcot, mint az övé.

Amanda Lepore, az amerikai transzvesztita sztár saját sminkmárkát dob a piacra. A férfiből nővé alakított díva nem először adja arcát egy ismert márkához, dolgozott már vele az óráiról híres Swatch, a MAC kozmetikai cég, David LaChapelle fotós pedig egyenesen múzsájának tekinti.

Most a nálunk viszonylag ismeretlen CAMP Cosmetics döntött úgy, hogy 2009-ben piacra dobják a Lepore Collection-t, Amanda saját termékvonalát, ami már csak azért is kuriózum, mert ez lesz az első olyan sminkmárka, amihez egy transzvesztita adja az arcát.

http://perezhilton.com, http://nymag.com

A CAMP szlogenje: "A nők csodálatosak, mi széppé tesszük őket". Arról lehet vitatkozni, hogy vajon Amanda Lepore szép-e, de az biztos, hogy nemcsak a  smink miatt néz ki úgy, ahogy - bár festékből is bőven van rajta. A díva, aki már 15 éves korában hormonokkal növesztett mellet magának és még nagykorúsága előtt átesett a nemváltoztató műtéten, azóta is előszeretettel operáltatja át magát. Miután többször nagyobbították mellét és ajkait, szemhéját megemelték és hajvonalát előrébb hozták, már leginkább egy groteszk plasztikbabára hasonlít. Na, kedvet kaptatok a Lepore sminkhez?
 LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés