free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szigetes szerelések - második nap

Borsa         Címkék: kirakat, második, nap, szerelés, sziget 0 hozzászólás

Bár a Sziget nem a flancolásról szól, a Party Arénába nem érdemes kezeslábasban menni. Stylistunk azokra is gondolt, akik tuc-tucra mulatnak. Szett a második napra.

Tapasztalt szigetelők már tudják, hogy mikor, mibe érdemes menni, nem kombinálják túl a szerelésüket és nem is aggódnak azon, ha valaki esetleg rájuk önti a sörét. A fesztivál szett és ezen belül a szigetes ruhatár lényege tehát az, hogy annyira ne sajnáljuk, ha valami történik vele, de azért tükrözze a saját stílusunkat is.  Borsastylist összeállította az idei Sziget kötelező szettjeit, úgyhogy, ha tanácstalanok vagytok, egyszerűen csak nézzétek meg minden nap az aktuális ajánlatunkat, ugyanis a Sziget Fesztivál ideje alatt minden napra ajánlunk nektek egy-egy szettet, sosem lehet tudni alapon. Az Iron Maiden hívőknek vagány rockos szerelést, az Alanis Morissette rajongóknak bő szoknyát ajánlott. Most újabb stilusváltás következik, az elektronikus zene megszállotjainak ad tippeket.

Az első Szigeteken a Party Aréna még csak gondolat sem volt, most pedig a fesztiválon belül egy kis fesztivál van kialakulóban, amelyen az elektronikus zenéé a főszerep. Régen a punkok és a rockerek ruháira csodálkoztunk rá, ha pedig idén valaki jót akar mulatni, akkor mindenképpen sétáljon el az Arénáig.


Nézd meg az összes szigetes szerelést!

Mostanában a Party Aréna zenei kínálatának nagy részét az igazi szeletelős zene teszi ki, amit tényleg csak a legbátrabbaknak ajánljuk. De ha már bemerészkedünk a tuc-tuc birodalomba jobb, ha odaillő szettben tesszük azt. Előre szeretnénk felhívni az olvasók figyelmét, hogy ez az összeállítás egy hagyományos Sziget összeállításban nem szerepelt volna, de mivel igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani, így nem hagyhattuk ki.

A diszkó szett lényege: minél apróbb a ruha annál jobb, és minél élénkebb a színe annál, jobban fogtok mutatni a villódzó fények között. A színekben nincs tabu, bármi megfelel, a rikító zöldtől az uv zöldig, a lényeg, hogy még koromsötétben is látszódjatok. A szoknyának vagy nadrágnak egyértelműen kötelező rövidnek lenni, térdig érő vagy annál hosszabb darabok szóba sem jöhetnek.

Második nap

Minden - New Yorker


A felsőrészek pedig vagy legyenek mélyen dekoltáltak, vagy pedig feltűnő felirattal díszítettek, ha pedig valaki tutira akar menni, kombinálja a kettőt. A kiegészítők viszont annál jobbak, minél nagyobbak, és gondolom mondanunk sem kell, hogy a diszkrét, finoman nőies ékszerekkel teljesen felesleges foglalkozni. Ha megvan az ideális szett, akkor nincs más hátra, mint bevonulni az Arénába és ritmusra szeltelni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés