free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájnkandallók gazdagoknak

Borsa         Címkék: dizájn, kandalló, kishír, szobor, tűz 0 hozzászólás

A kandallókról leginkább a romantika, és a régies hangulat jut eszünkbe, de Elena Colombo munkái letisztultak és modernek. Kandallói szobroknak is beillenek.

Legtöbben még arról is csak álmodozhatunk, hogy egy teljesen hagyományos kandallónk legyen a nappalinkban. Azt meg még álmunkban sem gondoltuk, hogy a kandallót ilyen innovatív módon is újra lehet értelmezni, mint ahogy az amerikai Elena Colombo teszi.
www.bornrich.org
A New York-i Colombo Construction Corp nevű cégnél lehet ezeket a kandallókat megrendelni, bár maga a cég nem is kandallónak, hanem tűz-szobroknak nevezik őket, nem véletlenül: Elena, a tervező nemcsak dizájner,  képzett szobrász is. Elegáns és egyedi tűzszobrait a négy elem - a föld a víz, a tűz és a levegő - ihleti,  és Elena külön az egyes megrendelők lakásának és ízlésének megfelelően alakítja ki. Munkája során többféle anyagot is használ: bronzból, acélból, betonból, csontból, és kőből is készít kandallókat.

Bár kapásból bármelyikre szívesen rámutatnánk, hogy vihetik haza a kecónkba, sajnos mégsem tesszük. Az árak a "szolid" 4000 dollártól a csillagászati 85.000 dollárig terjednek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés