free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bukszapara a Szigeten

Borsa         Címkék: kirakat, övtáska, pénztárca, sziget, zseb 0 hozzászólás

A Szigeten könnyen folyik ki a pénz kezeink közül, de inkább azért fogyjon, mert mi költjük, ne azért, mert elveszítjük vagy ellopják. Borsastylist pénztárolási tippjei.

A Sziget évről évre drágább lesz, és mi nem tehetünk mást, minthogy egyre több és több pénzt viszünk magunkkal, legalábbis akkor, ha nem akarunk éhen és szomjan maradni. Azonban az mindig fejtörést okoz, hogy hol tároljuk az aznapi apanázsunkat; egyrészt senki sem szeret táskák mélyén kotorászni órákig, másrészt a zsebesekből könnyen kieshet a pénz egy pörgős koncert közben. Borsastylist megpróbálja megkönnyíteni az életeteket és megmutat néhány praktikus megoldást.

Ha a ruhád a pénztárcád is

Ha valaki nem szeret külön pénztárcával bajlódni, akkor a legjobb, ha az aktuális ruháján keresi a megoldást. A lényeg, hogy olyan zsebeket használjatok, amelyek zárhatóak, és könnyen bele tudtok nyúlni, a bokánál található tépőzáras, csatos megoldás nem a legpraktikusabb. A hátsó zsebekbe sem érdemes pakolni, mert a tömegben némi rásegítéssel könnyen eltűnhet a pénzetek, tehát nem marad más, mint az oldalzsebek vagy a kenguruzsebek.


Nézg meg a bukszákat nagyban!

A pulcsi zsebe csak akkor felel meg a célnak, ha néhány kitűzővel elzárjátok a pénz útját, ha elég nagy zsebet választotok akkor nemcsak a pénztárcát nem kell magatokkal cipelni, de még a táskától is megkímélitek magatokat. Igazán óvatos szigetelők több helyre is rejtenek zsét, ezért bátran keressetek olyan sapkákat vagy akár cipőket, amelyeken van zárható zseb.

Nyakba akasztós pénztárcák

Ha valaki volt kulcsos gyerek, akkor tudja, hogy a legfontosabb dolgok nem lehetnek biztonságosabb helyen, mint a nyakunkban. A régi jól ismert műanyag rugós, nyakba akasztós pénztárca már a múlté, úgyhogy be kell érnünk a különböző cégek karabineres, vagy csatos megoldásaival.Ha pedig valaki nem akar ilyenre beruházni, akkor áldozza fel bátran a szigetes pass tartóját. Arra azonban érdemes figyelni, hogy ne akasszatok túl nagy pénztárcát a nyakatokba, válasszatok pici, színes, jól zárható darabokat amelyekben nem kell órákig kotorászni. De az a helyzet, hogy szerintünk a Szigeten igazából az sem ciki, ha az iskolai táborokat idéző csavaros, kupakos, fröccsöntött csodát viszitek magatokkal.

"Rögzített" pénztárcák

Ezek nem csak azért praktikusak mert elrettentik a pénztárcamágneses zsebeseket, hanem azért is, mert abszolút biztonságosak, ugyanis nem kell attól tartanotok, hogy a nagy őrjöngésben észrevétlenül elveszítitek a pénzeteket.A rapperek által bevezetett láncos megoldás mellett már találhattok jóval csajosabb darabokat is. Ebben az esetben nem a nadrágotokhoz, hanem az övetekhez rögzítsétek a pénztárcánkat.

Táskák

A táskával nem találtuk fel a spanyolviaszt, a fesztiválozók nagy része a hagyományos megoldást választja.Arra viszont érdemes figyelni, hogy olyan táskát keressetek, aminek nem fekete, vagy nagyon sötét a belseje, ugyanis az ilyenekből kínszenvedés előkotorni az ugyanolyan színű pénztárcát. Ha mégsem tudtok lemondani a sötét táskáról, akkor keressetek világos, élénk színű pénztárcát.

1. Bukszapara a Szigeten
2. Az övtáska a nyerőLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés