free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nike cipő csokiból

Borsa         Címkék: cipő, csoki, évforduló, kishír, nike 0 hozzászólás

A Nike egy viselésre teljesen alkalmatlan cipővel rukkolt elő légbetétes cipőjük 25. születésnapjára. Hordani nem lehet, de megenni igen, ugyanis csokibol készítették.

Huszonöt éves a Nike Air cipő, ez alkalomból a Nike elkészíttette a híres cipő csokiból készült változatát. Bizonyára Frank Rudy, a Nasa egykori mérnöke sem gondolta volna 1982-ben, amikor több cipőgyártónál is hiába házalt a légbetét ötletével, hogy ilyen sikeres sportcipő válik majd a Nike Air Force one-ból. Azóta is folyamatosan fejlesztik a típust, ma már fazon, szín és minta tekintetében majdnem 2000 -féle Nike Air létezik. És most már a csokiból készült változat is elkészült.
www.likecool.com

A tejcsokiból és fehér csokiból megformált, aprólékosan kidolgozott edzőcipők megszólalásig, vagy inkább megkóstolásig hasonlítanak az eredeti cipőre. Bár annyira jól néznek, ki, hogy szinte sajnálnánk megenni. A csokicipők miniatűr változatait meg is lehet rendelni, a tejcsokis és fehér csokis dorkókat hármasával árulják, és 30 euróért adják csomagját.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés