free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szigetes szerelések - utolsó nap

Borsa         Címkék: emo, kirakat, szerelés, sziget, utolsó 0 hozzászólás

A Sziget utolsó napjára a The Killers koncertre egész biztos, hogy sereglenek majd az emósok. Borsastylist most nekik ajánl szerelést. Sok feketével és rózsaszínnel.

Mivel a Szigeten már szinte minden stílus képviselője talál magának zenét, Borsastylist is mindenkire gondolt: esőre, rockerekre, hippikre, elektrósokra, rapperekre. Ha más nem is, de a The Killers koncertje a Szigetre csalogatja, az emósokat is, tehát rájuk is. És ha így lesz, akkor a fesztivált hirtelen el fogják lepni a félszemű, depressziós fiatalok, akik éjfél körül a legnagyobb egyetértésben fognak egymás vállára borulni és sírni. Persze a sírás nem kötelező, de ha valaki be akar illeszkedni a tömegbe, az jobb, ha gondosan követi a következő utasításokat. A nadrág szigorúan csak szűkszárú lehet, a hossza nagyjából mindegy, de azért ne legyen rövidebb térdig érőnél. Ami pedig kötelező, az nem más, mint a halálfejekkel díszített póló vagy pulóver, az sem árt ha némelyik mosolyog, és/vagy strasszal van díszítve.


Nézd meg a többi szigetes szerelést is!

Egy igazi emo még a legnagyobb kánikulában sem válik meg a kedvenc sáljától, nem számít, hogy esik vagy fúj, a sál mindig sziklaszilárdan tartja magát. A szett alapszíne legyen fekete, egyrészt ez igazán kosztűrő anyag, másrészt pedig mi fejezhetné ki ennél jobban a világfájdalmat. A több kiegészítő viszont már számos más stílusból ismert, a necc kesztyű a darkosok jellegzetes viselete volt éveken keresztül, mint ahogy a szegecselt öv a rockereké.

Ötödik nap

Póló, sál, fülbevaló - New Yorker
Nadrág, lánc, táska, karkötő - Tally Weijl
Cipő - Converse, Deichmann
Kesztyű - C&A


A stílus lényege, hogy minden stílusból elveszünk egy kicsit, megfűszerezzük egy jó adag világfájdalommal és mindezt rózsaszínbe és feketébe bugyoláljuk. Ami viszont igazán Sziget kompatibilissé teszi a szettet az nem más, mint a hátizsák. Ha valakinek túl kicsi az övtáska vagy a hagyományos válltáska, akkor bátran vigye magával a hátizsákját. Arra viszont fel kell készülnie, hogy a hátizsákok tartalma fokozottan érdekli a kíváncsi biztonsági őröket, akik az utolsó napon valószínűleg nem a „légy szíves mutasd meg táskád tartalmát” formulát fogják használni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés