free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szigetes szerelések - harmadik nap

Borsa         Címkék: harmadik, kirakat, nap, szerelés, sziget 0 hozzászólás

Bár egy igazi rappernek nem kell elmagyarázni a hiphop stílust, stylistunk azért tart egy gyorstalpaló kurzust. Szigetes szerelést ajánl rappereknek, a harmadik napra.

Tapasztalt szigetelők már tudják, hogy mikor, mibe érdemes menni, nem kombinálják túl a szerelésüket és nem is aggódnak azon, ha valaki esetleg rájuk önti a sörét. A fesztivál szett és ezen belül a szigetes ruhatár lényege tehát az, hogy annyira ne sajnáljuk, ha valami történik vele, de azért tükrözze a saját stílusunkat is.  Borsastylist összeállította az idei Sziget kötelező szettjeit, úgyhogy, ha tanácstalanok vagytok, egyszerűen csak nézzétek meg minden nap az aktuális ajánlatunkat, ugyanis a Sziget Fesztivál ideje alatt minden napra ajánlunk nektek egy-egy szettet, sosem lehet tudni alapon. Mivel a Szigeten már szinte minden stílus képviselője talál magának zenét, Borsastylist is mindenkire gondol: rockerekre, hippikre, elektrósokra, és most a rapperek következnek.

A rap is szépen lassan bekerül a Sziget táncrendjébe, a hiphop rajongói most még csak elvétve találnak számukra tetsző koncerteket, de egy-két sátorral érdemes megpróbálkozni. Egy valamirevaló rapper nem kéri ki a stylist véleményét, ő pontosan tudja, hogy mik a stílus kötelező darabjai. Laikusok viszont most részt vehetnek, egy gyorstalpaló hiphop gardrób tanfolyamon. Az első és legfontosabb, hogy megtaláljátok a tökéletes bő gatyát, ezek a fenéken lógó, trottyos nadrágok cseppet sem nőiesek, ezért jobb, ha helyette inkább bőszárú úgynevezett szoknya-nadrágot választotok. Ez ugyanúgy megfelel a célnak, és legalább nem lesz végig az az érzésetek, hogy a nadrágotok folyamatosan le akar csúszni rólatok. Felsőrésznek a legjobb, ha egyszerű atlétát húztok fel és hozzá kapucnis pulcsit. Figyelem, a kapucni legalább annyira fontos szerepet játszik mint a bő nadrág.


Nézd meg, mit ajánl a stylist!

Cipőnek pedig mindenképpen deszkásat kell választani; ha nem lenne egyértelmű deszkásnak számít minden olyan sportcipő aminek a nyelve egy kispárna vastagságával vetekszik, egy magára valamit adó rapper pedig még úgynevezett speciális nyelvmagasítóval is felturbózza a kiválasztott lábbelit. Az viszont biztos, hogy ezek a cipők nem csak kényelmesek, de belső kiképzésüknek köszönhetően tökéletesen tartják a lábat és még többórás álldogálás után sem fog fájni.

Harmadik nap

Sapka - Oakley, Rockstar
Pulcsi, trikó - Paul Fran, Rockstar
Nadrág - New Yorker
Cipő, csuklóvédő - Adio, Rockstar
Napszemüveg - stylist

 
Ezek után már nincs más hátra, mint a kötelező kiegészítők beszerzése, ami nem más mint egy baseball sapka és egy csuklóvédő. Sapkából a kamionos fazon a nyerő, csuklóvédőből pedig bármilyen megteszi, bár ennek a funkciójára még nem derült fény. És még egy elmaradhatatlan kellék, a rágó, amiből egyszerre többet érdemes bevenni és csámcsogva rágni, egy-egy lufi pedig nem ronthat a helyzeten.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés