free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szigetes szerelések - negyedik nap

Borsa         Címkék: eső, kirakat, negyediknap, szett, sziget 0 hozzászólás

A Szigeten már a ruha is elárulja, hogy ki rapper, rocker, hippi, vagy diszkós. Viszont eső esetére stylistunk mindenkinek ugyanazt ajánlja: gumicsizma, esőkabát.

Borsastylist összeállította az idei Sziget kötelező szettjeit, minden napra van egy ötlete, tehát, ha tanácstalanok vagytok, csak nézzétek meg, mit ajánl nektek. Mivel a Szigeten már szinte minden stílus képviselője talál magának zenét, Borsastylist is mindenkire gondolt: rockerekre, hippikre, elektrósokra, és a rapperekre is.

Bár a divathoz sokkal jobban ért, mint a meterológiához, azért azt majdnem fixre meri állítani, hogy idén sem csak az alkoholtól fogunk elázni a szigeten. Egy kiadós zuhé valahogy minden évre jut, érdemes tehát készülni egy monszun-szettel is.

Ha esik, akkor esik, és ráadásul a Sziget már nem egyszer járt úgy, mint Micimackó, akinél az eső a 32. oldalnál elkezdett esni és egészen a 75-dikig el sem állt. A tavalyi évből okulva mi már tudjuk, hogy esőkabát nélkül nem indulunk el, ugyanis mi nem akarunk lemaradni a hazánkba csak igen ritkán ellátogató R.E.M. nagyszínpados koncertjéről csak azért, mert a kora esti zápor teljesen eláztatta az aznapi szettünket. Szóval, ha gumicsizma nincs is mindig kéznél, az esőkabát legalább annyira fontos, mint az érvényes karszalag, ennél még az sem baj, ha sérült, attól még betölti a nekiszánt funkciót. Amennyiben a nálunk szakavatottabb időjárás-jelentők esőt ígérnek, akkor ne gondolkodjatok túl sokat a cipőválasztáson, egyszerűen csak ugorjatok bele a gumicsizmátokba.


Nézd meg az összes szigetes szerelést!

A csizmát pedig azzal kombinálhatjátok, amivel csak szeretnétek, tökéletesen működik forrónadrággal, csőnadrággal, de még miniszoknyával is megállja a helyét. Amit viszont hagyjatok otthon, az az esernyő, egyrészt balesetveszélyes, másrészt pedig a nyitott ernyővel történő közlekedés teljesen lehetetlen. Aki nem akarja költségekbe verni magát az esőkabát miatt, az vegyen egyszerű nejlonból készült darabot, olyat, amit ovis korunkban mindannyian hordtunk. Ez nem került többe 1000 Ft-nál és a célnak tökéletesen megfelel, hipermarketekben és sportboltokban biztosan találtok ilyet.

Negyedik nap

Sapka, nadrág, kabát - GAS
Csizma - Deichmann
Felső, pulcsi - Tally Weijl
Nyaklánc - Aboriginal


em akarjuk túlaggódni a megfázást kérdést, de azt mindenki tudja, hogy eső után bizony lehűl a levegő, és ilyenkor kevés a béleletlen esőkabát, úgyhogy mindenképpen vigyetek magatokkal meleg pulcsit is. Vacogó szigetelőknek semmi keresnivalója a koncerteken.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés