free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Turbó flipflop

Borsa         Címkék: flipflop, jóga, kirakat, kishír, papucs 0 hozzászólás

Aki már a flipflopot sem bírja elviselni a lábán, mert utálja, hogy a lábujjai között van valami, az tuti utálni fogja ezt a papucsot. Még akkor is, ha kiderül, hogy egészséges.

Mi, a Borsánál igyekszünk beszámolni a divatvilág minden olyan fejlesztéséről, ami esztétikailag, vagy tudományosan fontos. Vagy nem fontos, de ciki. Így volt ez a konyhásnéni flipflop esetében is. Azt még gyakorlati tapasztalat híján nem mernénk eldönteni, hogy a jóga-flipflop melyik kategória lesz, mindenesetre külsejével máris felkeltette a figyelmünket.


A jógapapucs egy olyan flipflop, aminek nem egy, hanem mindjárt négy darab lábujjelválasztója van, vagyis mind az öt ujjunkat elválasztja egymástól. Kinézete alapján, mi inkább az otthoni viselet mellett döntenénk, bár a manikűröstől hazafele jövet frissen festett lábujjainknak biztos jó szolgálatot tesz.

A turbó flipflop esetében azonban nemcsak egy új divathóbortról van szó. A papucs a yogasandals.com oldal tanúsága szerint gyógypapucs is. Aki jógázott már életében, az már tudja, hogy a lábujjak szétfeszítése álló helyzetben gyakori kérése a jógaoktatónak, mert ezzel jobban egyensúlyba kerülünk, egy stabil és aktív álló pozíciót eredményez, ami az izmainkat és a csontjainkat is a helyére teszi. Ez a jógapapucs folyton széttartja a lábujjainkat, ezzel egészségesebb tartásra ösztökél minket. Legalábbis ez az ígéret.

Az oldal készítői pedig még arról is biztosítják a vevőket, hogy nem bántottak állatokat a papucs kifejlesztéséhez - bár nem tudjuk, melyik papucs készül állatkísérletek árán - , és bizonyos típusok még környezetbarát, újrafelhasználható anyagból is készültek. Tehát, az állatvédő, természetbarát, jógaőrültek vegyenek jógapapucsot, de mindenképp osszák meg velünk tapasztalataikat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés