free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Turbó flipflop

Borsa         Címkék: flipflop, jóga, kirakat, kishír, papucs 0 hozzászólás

Aki már a flipflopot sem bírja elviselni a lábán, mert utálja, hogy a lábujjai között van valami, az tuti utálni fogja ezt a papucsot. Még akkor is, ha kiderül, hogy egészséges.

Mi, a Borsánál igyekszünk beszámolni a divatvilág minden olyan fejlesztéséről, ami esztétikailag, vagy tudományosan fontos. Vagy nem fontos, de ciki. Így volt ez a konyhásnéni flipflop esetében is. Azt még gyakorlati tapasztalat híján nem mernénk eldönteni, hogy a jóga-flipflop melyik kategória lesz, mindenesetre külsejével máris felkeltette a figyelmünket.


A jógapapucs egy olyan flipflop, aminek nem egy, hanem mindjárt négy darab lábujjelválasztója van, vagyis mind az öt ujjunkat elválasztja egymástól. Kinézete alapján, mi inkább az otthoni viselet mellett döntenénk, bár a manikűröstől hazafele jövet frissen festett lábujjainknak biztos jó szolgálatot tesz.

A turbó flipflop esetében azonban nemcsak egy új divathóbortról van szó. A papucs a yogasandals.com oldal tanúsága szerint gyógypapucs is. Aki jógázott már életében, az már tudja, hogy a lábujjak szétfeszítése álló helyzetben gyakori kérése a jógaoktatónak, mert ezzel jobban egyensúlyba kerülünk, egy stabil és aktív álló pozíciót eredményez, ami az izmainkat és a csontjainkat is a helyére teszi. Ez a jógapapucs folyton széttartja a lábujjainkat, ezzel egészségesebb tartásra ösztökél minket. Legalábbis ez az ígéret.

Az oldal készítői pedig még arról is biztosítják a vevőket, hogy nem bántottak állatokat a papucs kifejlesztéséhez - bár nem tudjuk, melyik papucs készül állatkísérletek árán - , és bizonyos típusok még környezetbarát, újrafelhasználható anyagból is készültek. Tehát, az állatvédő, természetbarát, jógaőrültek vegyenek jógapapucsot, de mindenképp osszák meg velünk tapasztalataikat!Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés