free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dolog, ami hiányzott a Szigetről

Borsa         Címkék: hiányzik, lista, púder, sziget, tejbár 1 hozzászólás

Bár a Szigeten úgy tűnhetett, hogy tényleg minden volt, bennünk mégis volt némi hiányérzet az idei fesztiválon. Nekünk ez az öt dolog hiányzott a Szigetről.

Az idei Sziget is - monumentális sokszínűsége ellenére - keltett bennünk bizonyos pontokon hiányérzeteket. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát azokból a dolgokból, melyek szerintünk nagyon kellettek volna még a fesztiválra. Hátha jövőre megkapjuk.

Red Hot Chili Peppers koncert

Az évek óta talán legjobban elvárt zenekart sajnos idén sem sikerült a szervezőknek elhozni a Szigetre. Persze ők már amolyan kötelező hiányzók, ha egyszer végre mégiscsak eljönnének, azután új nyavalyognivalót kellene találni… Bár az sem lenne nehéz, tekintve, hogy az RHCP neve azért még jó néhány, a világ élvonalába tartozó zenekarnévvel behelyettesíthető, ízlés szerint. Igen, tudjuk, erre való a kívánsággépTejbár


Aki néhány évvel ezelőtt is részt vett már a fesztiválon, az jó eséllyel emlékszik a Nagyszínpad mögött egykoron, az egyik tejtermékeket gyártó cég által üzemeltetett Tejbárra, ahol viszonylag kulturált körülmények között lehetett könnyű, a háborgó gyomorra nyugtatólag ható kajákat és alkoholmentes italokat fogyasztani. Véleményünk szerint a Sziget történetének egyik leginkább eltalált vendéglátóhelye volt ez és bár idén már harmadik éve nélkülöznünk kellett, nekünk még mindig hiányzott.


Vízcsapok, zuhanyzók


Bár vécéből nem lehet soha elég, azért elmondható, hogy az idei Szigeten talán már egészen elfogadható mennyiség állt rendelkezésre. Nem úgy vízcsapokból és zuhanyzókból. Előbbit magunk is többször tapasztaltuk, amikor szerettük volna kicsit leöblíteni magunkról a ránk telepedett porréteget. Utóbbit pedig kint sátorozó ismerősök panaszaiból tudtuk meg, akiknek hosszan kell gyalogolniuk és még többet kell várakozniuk ahhoz, hogy - legfeljebb langyos vagy hideg vízben - le tudjanak tusolni.


Hűtés


A Sziget idején jellemző időjárási jelenség az eszeveszett kánikula, mely ebben az évben is tapasztalható volt. A jelenség tehát nem új, mégis, a szervezők mintha évről évre figyelmen kívül hagynák. Oké, nem lehet egy hatalmas ventilátort szerelni az Óbudai-sziget fölé, viszont a - kinti hőmérsékletnél is jobban felforrósodó - programsátrak hűtését illene valahogy megoldani, ugyanis még a legjobb koncertekről is kiájul az ember az elviselhetetlen klíma hatására.


Túró Rudi


A piros pöttyös hungarikum éveken keresztül saját programhelyszínnel képviseltette magát a fesztiválon. Többek között itt lehetett beváltani a Túró Rudi pöttyöket ajándékokra és tudunk olyanokról, akik erre készülve már hónapokkal korábban elkezdték gyűjtögetni a csomagolásokat. Idén azonban hoppon maradtak, ugyanis a cég nem jelent meg a rendezvényen. Még Túró Rudi automaták sem voltak.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés