free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nő nyolcezerszer

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, melltartó, modell, plakát 0 hozzászólás

Bárkiből lehet Wonderbra modell - hirdeti a melltartómárka új plakátja, amin 8000 hétköznapi nő van. Az már más kérdés, hogy mikroszkopikus méretű képeken.

A válogatás idején, mi is megírtuk, hogy a Wonderbra hétköznapi nőket keres modellnek. Mivel megjelent a D to G kollekciójuk, úgy döntöttek mindenféle méretű, alkatú lányt lefotóznak, és így készítenek egy óriási plakátot.


Bocs, elég rossz a szemnek, ugye...

Nos, a végeredmény még a terveket is túlszárnyalta, hisz eredetileg 3000 nőt kerestek a képekhez, de a Londonban nemrég felállított plakáton 8000 fénykép van.  A kép tulajdonképpen egy mozaik, és összességében Katie Greennek, a Wonderbra új modelljének az alakját adja ki - bár ez nem túl felismerhető. Katie Green, amúgy szintén nem a tipikus modell alkat, amikor egy korábbi válogatáson a Wonderbranak rá esett a választása, Katie nagyon meglepődött, hogy olyan előd nyomdokaiba léphet, mint például Eva Herzigova: "Én egy teljesen normális lány vagyok, kerek idomokkal".

A Wonderbra most épp a hétköznapi nőket akarja megnyerni reklámjával, ezért is készítette a ezt az óriásplakátot, amit élőben a Tottenham Court Roudon lehet megnézni, de a cég honlapján akár rá is zoomolhatunk a képre. Így legalább láthatunk is valamit az alkalmi modellekből.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés