free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Scarlett Johansson kiakadt

Borsa         Címkék: hollywood, kishír, negyvenéves, púder, scarlettjohansson 0 hozzászólás

Hollywoodban a férfi negyven felett még dögös pasi, egy nő viszont már öregasszony. Scarlett Johansson tiltakozik, mert a filmipar leírja az idősebb színésznőket.

Scarlett Johansson kiakadt. Nyilatkozatában közölte, hogy elege van abból, hogy míg a férfi színészek a negyedik iksz felett még simán játszhatnak szexidolokat, a nőknek már maximum öregasszony szerepek jutnak. "Ez egy túlzottan hiú iparág!"- mondja Johansson.

Véleményével nincs egyedül. Nemrég Faye Dunaway panaszkodott, hogy még olyan színészek párjaként sem szerepelhet a filmekben, mint Jack Nicholson, vagy Clint Eastwood, mert azok olyan színésznőket kapnak maguk mellé, akik feleannyi idősek, mint ők.Sharon Stone is egyszer azon viccelődött, hogy néha úgy érzi magát Hollywoodban, mintha egy archeológiai leletként kezelnék, hisz már elmúlt 50 éves.

Scarlettnek egy darabig még nem valószínű, hogy aggódnia kellene azon, hogy a rendezők az "öreg színésznő" kategóriájába sorolják. Bár viszonylag korán kezdte a pályát - 14 évesen már a Suttogóban láthattunk -, a Leány gyöngy fülbevalóval és az Elveszett jelentés sztárja még most is csak 24 éves. Ráadásul most az új filmjében Woody Alen igen szexi jelenetekben szerepelteti. A Vicky Christina Barcelona című filmben még Penélope Cruzzal is csókolózik.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés