free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Árammal szépülni

Borsa         Címkék: áramütés, arcmaszk, elektromos, fiatalság, púder 0 hozzászólás

Már megint feltalálták az örök fiatalság titkát. Ez az elektromos arcmaszk állítólag csodákra képes, és szelídebb megoldás, mint a botox injekció, vagy az arcplasztika.

Bár az öregedés és a vele járó ráncosodás teljesen természetes folyamat, valamiért a nők nem tudnak ebbe belenyugodni. És igen, minden a szépségiparra fogunk, igen, ők nem hagynak békében megöregedni bennünket?! Bizarrabbnál bizarrabb megoldásokat kínálnak ugyanis a szépülni vágyó nőknek. Az arcszabászat, és az izombénítás mellett most itt az otthoni elektromos arcstimuláló maszk.

 

www.amazon.com

A kilencvoltos elemmel működő maszk 26 ponton, apró áramütésekkel stimulálja az arcot, ami bizonyára jót tesz a bőrnek. Napi kétszer negyedórás alkalmazást javasol a gyártó, és garantálja, hogy aki használja, megfiatalodik. Kíváncsiak lennénk, hogy tolerálják a szépülni vágyó nők pasijai, hogy kedvesük napi bruttó fél órára házitündérből robotzsaruvá változik.  Arra azért óva intenénk a háziasszonyokat, hogy ezzel a ketyerével az arcukon mosogatást folytassanak, mert megrázó élményben lehet részük. Rendelje meg az amazonról, aki hisz benne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés